Modrá je dobrá. Oblékněte se do oficiální barvy roku 2020

Modrá je dobrá. Oblékněte se do oficiální barvy roku 2020
Zdroj: unsplash.com
Světle modrá halenka nepokazí žádný outfit.V modrých kalhotách budete nepřehlédnutelná.V blankytně modrých šatech se proměníte v éterickou vílu.Krásné jsou květinově modré vzory.+ 5 fotek+ 6 fotek

Toto léto frčí hned několik barev. Jednou z nich je podle trendů, které udávají návrháři, uklidňující modrá. Pojďte se společně s námi inspirovat trendy kousky tohoto léta v paletě modrých odstínů.

Tereza Endrštová
Tereza Endrštová 08. 07. 2020 14:00

Modrá je podle psychologů uklidňující barvou přinášející pocit bezpečí a jistoty. Ať už zvolíte klasickou, blankytnou nebo třeba královsky modrou, nemůžete udělat chybu. Navíc společnost Pantone zvolila klasickou modrou za barvu roku, takže v modré půjdete s letošními trendy. Pokud jste ji tedy ještě nezařadili do svého šatníku na toto léto, určitě to napravte.

Blankytně modré šaty nebo halenka

Pokud máte rádi jemnější odstíny modré, pak je pro vás blankytně modrá tou správnou volbou. V blankytně modrých šatech nebo halence budete vypadat jako éterická víla. Tento odstín modré leto opravdu frčí, takže se jím nechalo inspirovat i mnoho módních návrhářů.

Pastelově modrá

Letos frčí také další odstín modré – pastelově modrá alias baby blue. Byla oblíbená už na jaře, kdy se dotýkala především košil. Momentálně je tahle barva v kurzu, takže ať už oblíknete halenku nebo třeba sukni v tomto odstínu, nemůžete sáhnout vedle.

Květinové vzory

Pokud se zrovna necítíte v jednobarevném oblečení, vyzkoušejte také vzory. Zatímco modré puntíky jsou návrháři letos zatím trochu upozaděné, s květinově modrým vzorováním zazáříte na každé party. Zvolte třeba modrobílou klasiku připomínající cibulový vzor porcelánu.

Další inspiraci modelů v modré najdete ZDE...

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články