Jak na zářivou pleť v zimě? Dvorní kosmetička Meghan Markle doporučuje jeden zásadní krok

Jak na zářivou pleť v zimě? Dvorní kosmetička Meghan Markle doporučuje jeden zásadní krok
Zdroj: Showpix

Nejen Kate Middleton (39), ale i manželka jejího švagra Meghan Markle (39) má téměř dokonalou pleť. Vděčí za to genům, zdravému životnímu stylu a také známé specialistce na péči o pleť Sarah Chapman. Ta se v rozhovoru pro magazín Hello! rozpovídala o tom, jak si i v mrazivém počasí udržet krásnou pokožku.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 10. 11. 2021 09:00

Sarah se zná s manželkou prince Harryho už několik let. Nejprve se spolu stýkaly jen z profesních důvodů, posléze jejich vztah přešel do přátelské roviny. Díky tomu Chapman naprosto přesně ví, co Meghanina pleť potřebuje. A také umí fundovaně poradit ženám, které by si přály mít stejně jasnou a zářivou pokožku jako vévodkyně ze Sussexu.

Pleť potřebuje vyživovat i zevnitř

"Meghan má od přírody krásnou pleť. To však neznamená, že by se o ni nemusela starat. Jako první bych proto všem ženám doporučila stanovit si nějaký režim péče o pleť, který jí dodá potřebné vitamíny, antioxidanty, peptidy a omega-3 nenasycené mastné kyseliny," poukázala Sarah.

"Doporučuji také vyživovat pokožku zevnitř vyváženou stravou a dopřávat jí domácí masáže, díky nimž se zvýší výkonnost buněk," pokračuje Chapman.

Při výběru krémů na zimu dbejte na tyto tři složky

Pečovat o pokožku je důležité zvláště v mrazivém počasí, které se na nás pomalu chystá. "V zimě se jednoznačně zaměřte na hydrataci," doporučuje specialistka.

"Vybírejte si krémy, které obsahují ceramidy, omega-3 oleje (posilují přirozenou ochrannou bariéru kůže a tím zabraňují jejímu vysychání) a kyselinu hyaluronovou (je schopná zadržet v pokožce vodu až o tisícinásobku své hmotnosti). Jako první pomoc můžete také pokožku napařit. K tomu bohatě stačí horká koupel nebo sprcha," uzavírá Chapman.

Zdroj informací:

Hellomagazine.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články