Úlovky z výprodejů redaktorky Lifee.cz: Za 1000 Kč jsem si poskládala outfit včetně bundy

Celý outfit za 967 Kč
Zdroj: Se souhlasem Kristýny Nováčkové/koláž Lifee
Takhle vypadal celý outfit včetně šperků, které se mi ale nepodařilo dobře zachytit.Dvoje náušnice za 50 Kč. Měly sice zlaté detaily, které se mi k outfitu úplně nehodily, ale u perliček to nebylo zezadu vůbec vidět. Takhle vypadají náušnice zblízka. Přiznám se, že se velmi těším, až vyzkouším i ty s kamínky.Základním stavebním kamenem celého outfitu byla tato chlupatá bundička se zebřím vzorem.+ 9 fotek+ 10 fotek

V redakci Lifee.cz milujeme oblečení a módu, a tak naši šéfredaktorku Markétu napadlo uspořádat malou výzvu. Sladit v povánočních výprodejích outfit, který se cenově vejde do 1000 Kč. Nakupování módní redaktorku Kristýnu moc bavilo, a dokonce se jí podařilo i pár korun ušetřit.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 03. 01. 2023 14:00

Na slevy jsem vyrazila do Metropole Zličín, jelikož to mám z mého rodného města nejblíž. Na pomoc jsem si vzala bráchu, aby mi nakupování šlo rychleji od ruky a aby mi poradil, co mi sluší. Trošku jsme se ovšem přepočítali, protože ani ve dvou jsme proces nijak neurychlili. V obchodech toho bylo opravdu spoustu a chvíli mi trvalo, než jsem si v hlavě udělala jasnou představu o tom, jak by měl můj outfit vypadat.

Bundička se zebřím vzorem za 299 Kč a baret za 109 Kč

Základním kamenem mého looku se stala chlupatá bundička z New Yorkeru. Zamilovala jsem se do ní na první pohled a řekla si, že ji musím mít. Měla zebří vzor a stříbrné detaily, navíc se dá v pase stáhnout gumičkami, takže ji můžete sladit k různým typům outfitů. Kromě toho mi přijde, že se dá nosit i jako mikina.

Byla zlevněná ze 799 Kč na pouhých 299 Kč. Druhou věcí, které jsem si v obchodě všimla, byl baret. Ten jsem původně vůbec nehledala, ale když jsem ho uviděla, stala se z něj jasná volba ke koupi. Byla na něj sleva 240 Kč, takže jsem ho koupila za 109 Kč.

Svetrové šaty za 349 Kč

Dva kousky byly v tašce, ale co dál? Řekla jsem si, že by k tomu byla hezká nějaká koženková sukně a rolák. S touto vidinou jsem se vydala pátrat do dalších obchodů. Prošla jsem Mohito, Lindex a nakonec H&M. Ani v jednom obchodě jsem ale nenašla sukni, která by byla na můj vkus dostatečně zlevněná.

Když už na mě padala úzkost, že neseženu, co jsem si představovala, objevila jsem v sekci slev perfektní svetrové šaty. Byly černé, midi délka a přesně má velikost. Zaradovala jsem se a běžela do kabinky. Po vyzkoušení jsem vůbec neváhala a šla zaplatit. Šaty byly zlevněné z 899 Kč na 349 Kč, takže z nich mám opravdu radost.

Původně jsem se na to nijak zvlášť nezaměřovala, ale nakonec mi z toho vyšel velmi teplý outfit, ideální pro toto období. Budu ho moct nosit i na jaře a pak zase na podzim, který je u nás v Čechách poměrně dlouhý.

Náramek, prstýnek a náušnice za 210 Kč

Celý look jsem chtěla završit nějakou pěknou bižuterií. Nejdřív jsem se zaměřila na zlaté doplňky, ale pak mi došlo, že zip na bundě je stříbrný a trochu by se to tlouklo. Prošla jsem různé obchody, až jsem skončila v Baťovi. Osobně jsem vůbec nečekala, že bych tam něco sehnala. Přece jen je to obchod zaměřený převážně na obuv a kabelky. Opak byl ovšem pravdou.

Měli tam toho spoustu a sehnala jsem tam dokonce tři kousky. Náramek a prstýnek byly zlevněné ze 199 Kč na 80 Kč a sadu dvou párů náušnic, které byly zlevněné ze 139 Kč na pouhých 50 Kč. Celý outfit včetně doplňků mě tedy vyšel na 967 Kč.

Jak můj outfit vypadal se můžete podívat v galerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články