×
  • Horoskopy
  • Děti a rodina
  • Styl a zdraví
  • Láska a vztahy
  • Vaření a recepty
  • Mobilní menu
Zavřít menu
HoroskopyDěti a rodinaStyl a zdravíLáska a vztahyVaření a recepty
SuperWoman
Facebook FacebookInstagram InstagramTikTok TikTokYouTube YouTube
FacebookInstagramTikTokYouTube
Speciál: Well-being
  1. Lifee.cz

trouba

Jak jednoduše pražit dýňová semínka: 3 způsoby přípravy podzimní lahůdky

Jak jednoduše pražit dýňová semínka: 3 způsoby přípravy podzimní lahůdky

Jak vyčistit troubu a zbavit ji mastnoty: Kromě obvyklých pomocníků zkuste i jeden nečekaný trik

Jak vyčistit troubu a zbavit ji mastnoty: Kromě obvyklých pomocníků zkuste i jeden nečekaný trik

trouba, čištění, úklid

Jak vyčistit troubu bez námahy: Vystačíte si jen s tím, co najdete ve spíži

bábovka

Bábovka lehká jako obláček: Upečte ji parou a nepotřebujete ani drahou parní troubu

Vepřová panenka jako od šéfkuchaře: Jak zvládnout skvělé medailonky i v domácí kuchyni

Vepřová panenka jako od šéfkuchaře: Jak zvládnout skvělé medailonky i v domácí kuchyni

Čekankové lodičky

Suroviny:

400 g McCain Fri'Style, 1 čekanka, 200 g čerstvého tvarohu, 1 svazek čerstvých bylinek (petrželka, kerblík, meduňka atp.), 2 kusy filé z ančoviček, 1 lžička hořčice, 50 ml olivového oleje, 12 hrášků na ozdobu, 50 ml ajvaru (paprikového pyré), 1 lžička mletého kmínu (nejlépe římského), sůl, pepř, červená paprika

Postup:

Čekanku rozebereme na jednotlivé lístky. Bylinky omyjeme, osušíme a nadrobno nasekáme. Ančovičkové filé nasekáme na stejně drobné kousky. Vše spojíme s hořčicí, olivovým olejem a polovinou tvarohu. Hmotu přendáme do cukrářské stříkačky a s její pomocí nanášíme na listy čekanky. Ozdobíme hráškem. Ajvar spojíme se zbylou částí tvarohu a dochutíme solí, pepřem a kmínem. Hmotu nanášíme na listy čekanky. Papriku omyjeme, přeřízneme napůl, odstraníme jádřince a podélně nakrájíme na proužky o šířce 1 cm. Použijeme k ozdobení. McCain Fri'Style připravíme podle pokynů na obalu. Podáváme spolu s dipy na čekance.

Zdravé recepty: Co si připravit k hranolkám? Zapomeňte na smažák nebo řízek!

Zelenina je základem každé lehké kuchyně.

Předvánoční rychlovky: Nemáte čas vyvářet? Tyto recepty máte hotové do půl hodinky!

Bublanina s letním ovocem je snadná, použít na ni můžete cokoliv a skvěle chutná.

Rychlé víkendové moučníky: Bublanina s ovocem, perník s jablky nebo borůvkový koláč

Focení s remoskou.

Přenosná trouba s kulatým okýnkem: Vzpomínáte na remosku aneb Jak tento český vynález dobyl svět

Sledujte nás na sociálních sítích
Facebook FacebookInstagram InstagramTikTok TikTokYouTube YouTube
  • Online kurzy vaření
  • Kontakty
  • Inzerce
  • Redakční etický kodex
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Cookies zásady
  • Zásady ochrany soukromí
  • Nastavení soukromí
Doporučujeme:
Pravidla etiketySlovník puberťákůPartnerský horoskopTesty a kvízyAndělská číslaCestováníNumerologie podle data narození
Aktuální témata:
Trendy v manikúřeMinulé životy dle numerologiePartnerské vztahy a numerologieSeriál UliceBoty s kožešinou zima 2025Kožešinové kabáty zima 2025Vánoční recepty
Vaření a recepty:
Sýrová omáčkaKuřecí vývarPařížské rohlíčkySázené vejce na toastuRychlé recepty z čočkySnadné polévkyLinecké cukrovíVosí hnízda
Články Lifee.cz
Autor velkých hitů Zdeněk Rytíř: Milovaly ho největší krasavice, s životní láskou strávil 38 letBojíte se nosit flitry? Začněte s halenkami nebo topy, které budou lichotit ženám každého věkuŠestiletá Olívie bojuje se zhoubným nádorem v krku: Maminka se snaží změnit práva pro všechny děti v nemocnicíchDěsivý zážitek nizozemské korunní princezny: Kvůli hrozbě únosem musela krásná Catharina-Amalia na rok do utajeníLevné i luxusní sady s dekorativní kosmetikou pro dámy 50+: Vybrat můžete sety s očními stíny, řasenkou i rtěnkouGeniální režisér Martin Frič kvůli filmu Hej rup! stanul před soudem, konec jeho života urychlil alkohol
Doporučené články
Týdenní horoskop od 8. prosince: Berani řeší překážky, Raci se uvolní a Vodnáři poznají své nepřátelePořiďte si barva roku 2026: Andělsky bílá rozzáří váš šatník už teďTakhle krásné budou Vánoce 2025: Přírodní elegance, kterou není těžké vytvořit“Bojím se Vánoc, nechci být úplně sama...,” má strach ZdislavaZbylé knedlíky se dají zmrazit. Co však s několika plátky, které už nikdo nechce?Brynza pod lupou: Jaké má výhody, kdo by ji měl jíst a jak ji správně vybírat

© 2025 Všechna práva vyhrazena BurdaMedia Extra s.r.o.

Burdamedia Extra