Čím jste byli v minulém životě? Znamení zvěrokruhu dokáže hodně napovědět

Horoskop: Čím jste byli v minulém životě? Znamení zvěrokruhu dokáže hodně napovědět!
Zdroj: Freepik

Všechno, co jsme kdy udělali dobře či špatně, se podle horoskopů promítá do naší existence. Toužíte poznat, jaké předurčení jste si přinesli do vašeho současného života? Vaše znamení zvěrokruhu ledacos napoví!

Jana Matušková
Jana Matušková 09. 03. 2020 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani nebývají minulými životy nijak zvlášť zatížení. Mají válečnický instinkt a dokážou být opravdu nezlomní. Ve své předchozí inkarnaci byli pravděpodobně vojákem, rytířem nebo markytánkou. Vzhledem k jejich touze po dobrodružství a svobodě mohli být rovněž cestovatelem nebo potulným umělcem.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býkům se zdá dnešní svět často nespravedlivý, protože v minulém životě vykonávali funkci rychtáře, konšela nebo soudce. Býci dokáží být nebojácní až agresivní, protože si v sobě nesou duši uznávaného válečníka či vojáka. Jsou propojeni s půdou, takže v minulosti coby rolníci zajisté obdělávali pole a pěstovali zemědělské plodiny.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou idealisté, kteří si uvědomují své vyšší poselství. V minulém životě možná pečovali o chudé a nemocné, kteří by jim měli v tomto životě vrátit jejich lásku a péči. Zřejmě se vyznali také v bylinkách a byli uznávanými lidovými léčiteli. V prozaičtějším případě šlo o slušně vydělávající obchodníky z města.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rakům v jejich minulém životě hodně pomohla rodina a blízcí, proto se jim teď snaží svou láskou a péčí všechno vynahradit. Mohli mít také problémy s penězi, proto teď dělají všechno možné, aby sebe a rodinu zabezpečili. Jelikož jde o citlivé bytosti, měli pravděpodobně nějakou uměleckou profesi.

Lev (22. 7. – 22. 8.)

Lvi mají velké ego a na svět přicházejí s vědomím vlastní výjimečnosti. Byli proto pravděpodobně někým uznávaným a na své výsadní postavení nikdy nezapomněli. Bohužel nedělali jen dobré věci, takže si nesou i jistou zátěž. Lvi upřednostňují vlastní zájmy, protože s přílišným pomáháním druhým nemají dobré zkušenosti.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny ve svých předchozích inkarnacích dohlížely na pořádek, což jim zůstalo dodnes. Pravděpodobně působily jako četníci, úředníci či žalářníci. Panny jsou manuálně zručné, takže se mohly uplatnit jako řemeslníci. Jistá znalost řemesel jim zůstala dodnes, proto opraví snad úplně všechno.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy mají silný smysl pro spravedlnost, proto byly soudci nebo právníky vůbec. Kvůli své neochotě přijímat nespravedlivá rozhodnutí se v minulosti mohly uchýlit ke zbojnickému životu. Váhy lákal také život trubadúra a jeho hledání ideálu dvorské lásky. Karmickým úkolem lidí narozených ve znamení Vah bývá právě pomoc druhým.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štírům v minulosti chyběl žebříček hodnot, který se teď snaží najít. Štíři potřebují harmonii, které se jim nedostávalo. Štíři mohli být lidé z okraje společnosti, kteří nezemřeli přirozenou smrtí. Mohli být také výstředními umělci, kteří byli pro okolí jen těžko stravitelní.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci jsou velice svobodomyslní a nedají se vůbec nikým omezovat. V minulém životě žili kočovným životem a nikde se nezdrželi dlouho. Mohli být také žoldnéři, kteří se nechávali najímat do nejrůznějších armád a mnohdy podnikali nebezpečné výpravy. Střelcům odpovídá také život cestovatele, objevitele či průzkumníka.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi žili v minulém životě v izolaci jako mniši či jeptišky. Velmi pečovali o druhé, proto mají dobrou karmu. Kozorozi mohli být v minulosti pronásledováni za svoje názory a víru, takže jsou dnes spíše introverty. Jsou velice pracovití, jelikož se v minulosti nezříkali žádné těžké práce v zemědělství.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři si velmi chrání vlastní svobodu a individualitu, protože o ní v minulosti mnohokrát přišli. Možná byli donuceni okolnostmi vstoupit do kláštera či do armády, kde nebyli šťastní. Vodnáři mohli být také pronásledováni za svoje myšlenky, jelikož je společnost vnímala jako kacíře.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby byly duchovně založené, mohlo jít o kněze, kazatele či pohanského šamana. Měly také léčitelské schopnosti a vyznaly se v bylinkách, takže mohly skončit na hranici. Bořily hranice v tehdejší společnosti a chtěli změnit svět k lepšímu, proto měly spoustu nepřátel. I dnes hledají Ryby své místo pod sluncem.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články