Herečce Kristen Bell na začátku nikdo nevěřil. Pro Hollywood prý nebyla atraktivní

Herečce Kristen Bell na začátku nikdo nevěřil. Pro Hollywood prý nebyla atraktivní
Zdroj: Wikimedia Commons/pinguino k USA, CC BY

V některých lidech se vlohy pro Hollywood projevují už odmala. Jenže jiní se na cestě ke své vysněné kariéře musí prokousat řadou nástrah a překážek. Jednou z nich může být ta, že jim nikdo nevěří, což byl také případ dnes už slavné americké herečky Kristen Bell. Údajně totiž nebyla dost hezká.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 02. 04. 2020 10:27

Devětatřicetiletá Kristen Bell, která má kořeny v Polsku, Německu, Skotsku a Irsku, se narodila v americkém Detroitu. Herečkou se chtěla stát už jako malá, jenže tehdy se údajně hodně styděla a taky byla plachá. Její rodiče se sice rozvedli, ovšem zejména matka ji hodně podporovala a pomohla jí bojovat s tím, co ji brzdilo.

Hlas Anny v Ledovém království

Poté, co se Kristen s rodinou přestěhovala do New Yorku, začala na prestižní Tisch School of the Arts studovat muzikál. V roce 2001 se poprvé objevila na Broadwayi a pak už jí slavné role začaly přibývat. Když jí bylo 24 let, vyhrála konkurz na roli v seriálu Veronica Mars a poté si zahrála také ve filmech Rande v Římě, Varieté, Zootropolis: Město zvířat, Šéfka či Matky na tahu. Kristen rovněž propůjčila svůj hlas pohádkové Anně ve veleúspěšném Ledovém království.

Všechno se změnilo

Na začátku jí přitom v Hollywoodu nikdo moc nevěřil – pro filmový průmysl totiž údajně nebyla dostatečně atraktivní. „Nejsi dost hezká na to, aby sis zahrála hezkou holku, ale taky nejsi dost nepředvídatelná nebo dost divná na to, abys mohla hrát divnou holku,“ uvedla ve videorozhovoru pro Vanity Fair, jaká slova si musela vyslechnout. Sama moc nevěděla, co si o tom má myslet. „Dobře, znamená to, že nemůžu být herečkou? Co to znamená?“ ptala se sama sebe.

Kristen ale všechny nástrahy překonala a stala se slavnou a úspěšnou herečkou. „Myslím, že tím, jak stárnu, tak se to všechno změnilo a je to téměř pryč,“ svěřila se. Že by pro filmový průmysl nebyla dostatečně krásná, to už nyní nikoho ani nenapadne.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články