Legendární Hana Hegerová: Jak se chystá velkolepá oslava jejích narozenin

Hana Hegerová vystoupí spolu se svými kolegy z branže.
Zdroj: archiv Extra
Zpěvačce zazpívá i její kolegyně Jitka Molavcová.Hana Hegerová byla vždy šmrncovní.Portrét Hany Hegerové je vskutku odvážný.I Lenka Filipová chce zpěvačce k narozeninám zazpívat.+ 7 fotek+ 8 fotek

Když v roce 2011 Hana Hegerová zcela neočekávaně ukončila svoji profesní kariéru, pro její fanoušky to byl doslova šok. Žádné rozloučení, prostě konec. Sice nevyloučila, že by se na pódium nemohla vrátit, ale nestalo se tak. Nyní se na něm ale objeví při jedinečné akci pořádané k jejím 88. narozeninám. Kdo přijde vzdát hold první dámě československého šansonu?

Petra Járková
Petra Járková 06. 06. 2019 08:00

Významnou událostí - věnovanou jako poctu Haně Hegerové - bude velkolepý narozeninový koncert, na kterém zpěvačce popřeje spousta slavných jmen českého showbyznysu.

Nabídka slavných gratulantů bude totiž více než atraktivní! Na koncertě vystoupí Lucie Bílá, Hana Zagorová, Lenka Filipová, Jitka Molavcová, Ondřej Ruml, Patrik Děrgel, Zuzana Kronerová, Katarína Hasprová, Jana Hubinská, Jana Lieskovská a další. Všichni jmenovaní si připravili exkluzivně pro tento večer nezapomenutelné hity z repertoáru Hany Hegerové.

O živý doprovod se pak postará kapela klavíristy Petra Maláska. Ve stejném složení, jaké dlouhá léta doprovázelo samotnou Hanu Hegerovou. V rámci této výjimečné události ho navíc doplní smyčcový kvartet. Koncert podpořila také společnost Petrof, největší výrobce akustických pian v Evropě, která zapůjčila špičkové koncertní křídlo Ant. Petrof.

Koncert se uskuteční v neděli 20. října 2019 od 20:00, tedy přímo v narozeninový den, v prostorách pražského Fora Karlín, upravených do divadelního hávu pouze pro tento večer - tedy v prostředí, které Hana Hegerová tolik miluje.

Pokud chcete vidět nespočet hvězd na jednom pódiu a možná naposledy naživo zažít nezapomenutelný zpěv této šansoniérky, pak byste si tuto akci neměli nechat ujít.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články