Nejšílenější věci k pronajmutí: Hodinoví přátelé nebo stádo koz z Amazonu

Nejšílenější věci k pronajmutí: Hodinoví přátelé nebo stádo koz z Amazonu
Zdroj: Freepik
Falešní paparazzi se najímají jednoduše proto, aby se obyčejný člověk stal zajímavým. To platí třeba u začínajících influencerů.Objednat si lze i rodiče a prarodiče. Cítíte se osaměle? Pozvěte si profesionály...Hodí se i "dohazovač". Naučí vás, jak ovládat řeč těla a jak se seznamovat s novými lidmi. 
Kuřata či slepice se pronajímají s veškerým vybavením. Proč? Aby se třeba člověk během lockdownu nenudil. A taky pro autentickou atmosféru venkova. 
+ 3 fotky+ 4 fotky

Život je krátký a my bychom si měli dobře rozmyslet, co k němu nutně potřebujeme natrvalo, a co si stačí jenom na nějaký čas půjčit. Podívejte se na ty nejšílenější věci, které si můžete pronajmout.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 23. 11. 2021 14:00

Věci k pronajmutí lze rozdělit do dvou skupin. V první jsou ty, které si nemusíme nutně kupovat, nebo jsou pro nás příliš drahé. A jelikož je nepotřebujeme často, nechceme je mít natrvalo a zbytečně řešit velký výdaj. Do druhé skupiny patří vše, co potřebujeme z neočekávaných, a často i podivných důvodů.

Přírodní sekačka trávy

Většina lidí nepovažuje sekání trávníku za velkou zábavu. Zvláště v létě se zdá, jako by rostla enormní rychlostí. Jak to vyřešit? Pronajmeme si stádo koz. Tento trend je v současnosti velmi populární a využívají ho města i lidé s velkými pozemky. Rohatá a zvědavá stvoření s bradkou vám nejenom perfektně “zastřihnou” trávník, ale také vás zbaví invazivních porostů.

Kozy jsou mnohem levnější než zahradnická firma, jejíž zaměstnanci si budou, co půlhodiny, dávat hodinovou kuřpauzu... A navíc si je už můžete objednat i na Amazonu. Jen pak musíte dávat pozor, aby vám neutekly. Když prorazí oplocení, mohou se vrhnout na sousedčin záhon a okousat jí třeba výstavní růže.

Přátelé na jeden den

Je to fascinující a zároveň hodně depresivní. Chcete si s někým popovídat, ale nemáte ani jednoho kamaráda? Tak si nějakého objednejte. V Japonsku je to docela normální věc. Web RentAFriend nabízí za měsíční poplatek seznam lidí, kteří by se mohli stát na den, nebo třeba jen i na hodinu, vaším novým nejlepším přítelem. A v nabídce má dokonce i několik desítek "přátel", kteří se této činnosti věnují v Čechách.

Zájem o tyto služby stoupá s rostoucím pocitem osamělosti. Stejně se cítí až šedesát procent Američanů. Hodinové sazby začínají asi na 200 korunách. To samozřejmě neobsahuje placení útraty v hospodě nebo vstupenky do kina, kam se můžete se svými dočasnými "kamarády" vydat. 

Nač kupovat rakev...

Předměty po mrtvolách se netěší zrovna velké oblibě, rakev je ale výjimkou. Důstojný pohřeb není zrovna levný a nová truhla je zásadní položkou v rozpočtu. Kdo chce ušetřit, může si ji pronajmout i s vyjímatelným vnitřkem. Samotné truhly se tedy tělo nikdy nedotkne. Až se všichni se zesnulým rozloučí, putuje většinou na kremaci i s tím vnitřkem, což je mnohem, mnohem levnější varianta.

Zdroje informací: 

Grunge.com:  The Most Bizarre Things In The World That You Can Rent For A Day

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články