Ashton Kutcher a Mila Kunis jako manželé před kamerou: Zlatá sedmdesátá se dočkala pokračování i s hlavními hrdiny

Zlatá devadesátá: Mila Kunis a Ashton Kutcher alias Jackie a Michael jsou manželé
Zdroj: se souhlasem Netflix
Sitcom Zlatá sedmdesátá byl třeskutým návratem do dekády volného oblečení a lásky. A udělal velké hvězdy z Ashtona Kutchera a Mily Kunis.Děti sedmdesátých let......nyní nahradila devadesátková parta. Pokračování od Netflixu se jmenuje Zlatá devadesátá.Reda (Kurtwood Smith) a Kitty (Debra Jo Rupp) nečeká klidné stáří. + 8 fotek+ 9 fotek

Slavný sitcom Zlatá sedmdesátá má své fanoušky dodnes. Ještě něco přetrvává i víc jak patnáct let po jeho skončení. Mila Kunis a Ashton Kutcher, kteří se tehdy dali dohromady, jsou dnes manželé. A jako manželé se objevují i v pokračování seriálu, které Netflix uvedl pod názvem Zlatá devadesátá.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 21. 01. 2023 09:00

Seriál Zlatá sedmdesátá se na stanici Fox původně vysílal v letech 1998-2006 a šlo o povedený výlet do dekády volného oblečení a památných účesů. Své fanoušky má dodnes a neodradil je ani krátkodechý pokus o pokračování s názvem Zlatá osmdesátá.

Legendární Zlatá sedmdesátá

Největší jména ze sitcomu Zlatá sedmdesátá představují samozřejmě Mila Kunis a Ashton Kutcher. Hráli Jackie a Michaela, kteří se sice milují, ale jejich vztah je také sledem rozchodů a návratů. Zajímavé jsou na tom dvě věci. Tou první je, že se pak dali dohromady i ve skutečném životě, v roce 2015 měli svatbu a dnes vychovávají dvě děti - Wyatt Isabelle (7) a Dimitriho Portwooda (5).

A tou druhou zajímavostí je fakt, že se před kamerou moc nesetkávali. Výjimkou je letošní pokračování sitcomu, které, jak už napovídá název Zlatá devadesátá, posouvá děj do 90. let. Jsou zpátky jako Jackie a Michael, o něco starší a možná uhlazenější, ale pořád jsou to oni. „Dívala jsem se na svého manžela, když jsme točili, nebo i na zkoušce, a říkala jsem si 'Ach můj bože, takhle vypadáš, když hraješ'," cituje Milu Kunis magazín People.

Hvězdná dvojice prý nějakou dobu zvažovala, jestli se vůbec mají vrátit ke svým starým rolím. Kutcher si ale řekl, že Zlatá sedmdesátá jim pomohla nastartovat kariéry, takže by bylo fajn to udělat. A nakonec si týden před kamerou užili. I když podle Mily to bylo trošku divné. Nyní jsou manželé a návrat na místo, kde se kdysi seznámili, na ni zkrátka působil zvláštně.

Zlatá devadesátá s novou generací puberťáků

Pokračování příběhu, který dobře známe ze sitcomu Zlatá sedmdesátá, se odehrává v roce 1995. Dospívající Leia navštíví v létě své prarodiče, Reda a Kitty, a začne se stýkat s ostatními dětmi v Point Place ve Wisconsinu. A uvědomuje si, že by zde mohla objevit své pravé já, stejně jako kdysi dávno její rodiče. Leia je totiž dcerou Erika a Donny z původního seriálu.

Mládež ze Zlatých sedmdesátých se nyní objevuje jenom na hostování, ale zbyly dvě zásadní postavy a je zaděláno na další mezigenerační konflikt. Už jsme zmiňovali, že Leia bude pobývat u Reda a Kitty, jejichž sklep byl kdysi plný mladých a nevázaných lidí. A i když si mysleli, že tato doba je dávno pryč, příchod mladé dívky, díky které se u nich znovu objevuje parta teenagerů, jim přidělává další vrásky. A zoufalý Red se ptá manželky, proč znovu otevřela jejich dům chaosu poté, co všichni ti hlupáci už zmizeli...

Zdroje informací:

Wikipedia.org: That '90s Show

Newsweek.com: 'That '90s Show': Every New and Returning Cast Member From 'That '70s Show

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články