Nečekaný host v Ulici: Jak olympijský medailista Jiří Prskavec zvládne setkání s živelnou Evou?

Nečekaný host v Ulici: Jak olympijský medailista Jiří Prskavec zvládne setkání s živelnou Evou?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Do děje nekonečného seriálu Ulice zavítá olympijský bronzový medailista Jiří Prskavec.Jiří Prskavec sice není profesionálním hercem, ale kamery mu, jak je vidět, velký problém nedělají.Setkání s Aničkou nemusí být pro nezkušeného herce velkým problémem. Usměvavá a klidná žena není velkým nebezpečím...Eva je ale živel, se kterým není radno si zahrávat. Jak dopadne její setkání s olympijským medailistou Jiřím Prskavcem?+ 1 fotka+ 2 fotky

Nekonečný a oblíbený seriál Ulice má své stálé postavy, které pravidelní a věrní diváci znají doslova jako vlastní sousedy. Vlastně o něco lépe, protože sousedé si žijí za zavřenými dveřmi, zatímco Nyklovi, Liškovi a další rodiny na televizní obrazovce. Čas od času ale i do Ulice zavítá návštěva, kterou bychom nečekali. Stejně tak tomu bude i tuto středu...

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 17. 03. 2021 09:30

Kdo si tentokrát zaskočí do Ulice do bistra U Babičky, aby si dal něco dobrého ke svačině? Hostem na natáčení a nyní i na televizní obrazovce je Jiří Prskavec, několikanásobný mistr světa a bronzový medailista ve vodním slalomu z letní olympiády v Riu.

Jiří Prskavec před kamerou

Jak se olympionikovi nová zkušenost s natáčením televizního seriálu líbila? Nezmění nakonec obor, kterému se věnuje? „Byl to pro mě zajímavý zážitek. Herectví se zřejmě věnovat nezačnu, ale za tu zkušenost jsem rád,“ říká profesionální sportovec, který nebyl překvapením jen pro diváky, ale také pro produkci seriálu. Na náměstí mezi ateliéry dorazil i se svou závodní lodí. Ihned po natáčení totiž opět pokračoval v intenzivním tréninku. „Momentálně veškerou formu směřuji k olympiádě, která je vrcholem sezony,“ komentoval aktuální plány Prskavec.

Jak dopadne setkání s Evou?

Jiří Prskavec podle ostatních účastníků natáčení na place nepůsobil nervózně, a to dokonce i přesto, že mu scenáristé poslali do cesty rovnou dvě oblíbené postavy seriálu. Potkal se s Aničkou Liškovou a Evou Knoblochovou. Zatímco Anička je klidnou jistotou, kontakt s Evou, která je svojí živelností často nevyzpytatelná, přitom mohl být zajímavým zážitkem. Nechce se proto překvapit, jak se jejich setkání vyvine.

Návštěvy v seriálu Ulice

Jiří Prskavec určitě není první návštěvou „zvenku”, která v průběhu dlouhých let vysílání Ulice nahlédla do děje. Naposledy se tady objevil například vítěz MasterChef Česko Roman Staša a nedávno třeba také kapela Tři sestry, zpěvák Vilém Čok nebo moderátorka Tereza Juščíková. Jiří Prskavec dokonce nebude v Ulici ani prvním návštěvou ze světa sportu. V roce 2009 si to před kamerou vyzkoušel fotbalista Vladimír Šmicer. Ovšem olympijského medailistu hostí Ulice vůbec poprvé.

Zdroje informací: 

TV Nova

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články