Tragédie Whitney Houston: Drogy, smyšlený potrat a domácí násilí

Příběh Whitney Houston: Manželství s Bobbym Brownem poznamenala nevěra i drogy
Zdroj: se souhlasem Falcon
Whitney Houston: I wanna dance with somebody: Život a kariéra jedné z nejúspěšnějších interpretek populární hudby.Whitney Houston začínala jako mladá gospelová sboristka v New Jersey. Role Whitney Houston se ujala méně známá britská herečka Naomie Ackie, kterou jsme mohli vidět třeba ve filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera.Scénáře filmu I wanna dance with somebody se ujal Anthony McCarten, který má na svém kontě i hudební hit Bohemian Rhapsody.+ 2 fotky+ 3 fotky

Fanoušci zpěvačky Whitney Houston by si neměli nechat ujít životopisný film I Wanna Dance with Somebody, který zamířil i do českých kin. Nabízí nejen pohled na závratnou kariéru legendární zpěvačky s nezaměnitelným hlasem, ale také na soukromí, které už tak šťastné nebylo.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 18. 12. 2022 11:00

Whitney Houston - I Wanna Dance with Somebody: Film je oslavou mladé gospelové sboristky, která se stala jednou z nejprodávanějších a nejoceňovanějších umělkyň všech dob. Diváci si tak mohou připomenout inspirativní a dojemnou cestu Whitney Houston (Naomi Ackie) k úspěchu.

Toxické manželství Whitney Houston

Rok 1992 byl pro Whitney Houston snad nejvíce zlomový. Jednak si zahrála ve filmu Osobní strážce s Kevinem Costnerem, a navíc jí titulní píseň I Will Always Love You vynesla 44 milionů prodaných nosičů a tři ceny Grammy. Zdálo se, že na co sáhne, to se jí podaří. A nejen v profesionální, ale také v soukromé sféře jejího života. Tentýž rok se provdala za zpěváka Bobbyho Browna. To ale Whitney ještě netušila, že ji poměrně brzy čekají eskapády s drogami a domácím násilím.

O rok později se jim narodila dcera Bobbi Kristina Brown. Dle Brownových memoárů se poté měla zpěvačka vrátit k užívání drog, a to v mnohem větší míře. Brownovi se to nelíbilo, neboť věděl, že to Bobbi velmi negativně ovlivňuje. Snažil se s Whitney promluvit, ta si ale prý nikdy od nikoho nechala poradit. Byla jednoduše svá. Ani Bobby nebyl žádný svatoušek. I on užíval návykové látky. Nakonec chtěl požádat o rozvod, k němuž však došlo až po několika letech hádek a obviňování. A to vše za účasti malé Bobbi Kristiny.

Smutný osud Whitney Houston

Bobby Brown měl problém i se sebeovládáním. Nejprve chtěl zmlátit dealera, u kterého Whitney nakupovala, pak vztáhl ruku na ni. Nakonec toho sice litoval, nedokázal však překousnout její nevěry. Údajně měla mít poměr s producenty a umělci, s nimiž během své kariéry spolupracovala. A to ale nebylo zdaleka vše.

Whitney Houston měla dokonce předstírat potrat. Podle Browna prý celou událost vymyslel její PR tým. Když se jí na to zeptal, tvrdila mu, že je to pravda. Přesto jí nevěřil. Navenek sice působila jako silná žena, ale opak byl pravdou.

Brown se nepletl, když řekl, že drogové eskapády Whitney Houston ovlivní také jejich dceru. I ona se v dospělosti začala utápět v opiátech. Zemřela v pouhých 22 letech. To byla slavná zpěvačka již tři roky po smrti. Zemřela 11. února 2012. Našli ji mrtvou ve vaně, příčinou úmrtí bylo slabé srdce a kokain.

Zdroje informací: 

Wikipedia.org: Whitney Houston

People.com: Drugs, Cheating and Miscarriages – 7 Bombshells from Bobby Brown’s Tell-All About Life With Whitney Houston

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články