Tajemství krásných nohou Dany Morávkové: Vděčí za ně dvěma klíčovým věcem

Tajemství krásných nohou Dany Morávkové: Vděčí za ně dvěma klíčovým věcem
Zdroj: Herminapress
Herečka Dana Morávková si potrpí na kvalitní kožené kabelky. Kabelka značky Chanel, která je na snímku, vyjde na více než sto tisíc korun.S manželem Petrem Maláskem jsou za všech okolností sladěný pár. Jak nám Dana Morávková prozradila, v dubnu se společně chystají do Paříže.Brunetkám obecně velmi svědčí odstíny zelené, do které se Dana Morávková s oblibou halí. Herečka Dana Morávková má také vlastní značku kožených kabelek, které sama navrhuje a hrdě nosí.+ 3 fotky+ 4 fotky

Dana Morávková je nejen populární pro své herecké umění, ale také díky štíhlým nohám, které podle soudu webu Lifee.cz a jeho čtenářek patří k nejkrásnějším v českém showbyznysu. Seriálové lékařky Zdeny Suché jsme se proto zeptali, jak o svou chloubu pečuje. Klíčové jsou podle ní dvě věci.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 19. 03. 2022 08:00

Herečce Daně Morávkové vyseknutá poklona velmi polichotila a čtenářkám za ni děkuje. Zároveň přidává tip, jak o nohy pečovat, aby vypadaly prostě parádně.

Za krásné nohy vděčí Morávková sportu a podpatkům

„Že mám nejkrásnější nohy, mi ještě nikdo neřekl! To je moc hezké. Právě nohama jsme od malička hodně makala. Dělala jsem balet a také krasobruslení. Přišlo mi, že krasobruslařky obecně nemívají moc hezké a štíhlé nohy," reagovala Dana na lichotku. Podle ní je to právě sport a také podpatky, díky čemu její nohy vypadají skvěle.

Podpatky dělají ženské nohy ještě krásnějšími. Proto je také s oblibou nosíme. Ono to k té herecké profesi prostě patří. Ale když budu v nějakém filmu běhat, tak samozřejmě poběžím v teniskách," směje se Dana a naráží například na svoji roli učitelky ve filmu Kameňák. V podpatcích ji aktuálně můžeme vidět také v novém divadelním představení Mlčeti zlato, kde se objevuje po boku svého dlouholetého televizního manžela Jana Čenského.

Danu Morávkovou zasáhla kauza ruské krasobruslařky

Právě ke rčení mlčeti zlato se Dana vrátila během našeho rozhovoru. Nemohla se totiž nevyjádřit k únorové ostře sledované dopingové kauze mladičké ruské krasobruslařky Kamily Valijevové na zimních olympijských hrách v Pekingu. Dana ji pochopitelně sledovala a má na to také svůj názor: „Myslím, že patnáctiletá holčička nemůže říct trenérce nebo doktorovi, že si ten prášek nevezme. Jsem přesvědčená, že je to jenom výmluva, že si vzala prášek od dědečka. Myslím, že ji k tomu prostě donutili. Nevím, kdo jí to dal, ale někdo dospělý to být musel," míní Morávková.

Herečka vzpomíná na dětství, kdy se tomuto sportu věnovala vrcholově. „Kdyby nám něco dali, tak bychom také neřekli, že to nechceme. Prostě to jsou děti. Holčička dře, ráno vstává, logicky chce vyhrávat. Je geniální, je to fenomenální krasobruslařka. Byla výborná. Neunesla psychicky ten šílený tlak. Bylo mi jí opravdu strašně líto. Tahle holčička není žádná feťačka," uzavírá kauzu Dana Morávková.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články