Dvojnice Kate Middleton exkluzivně pro Lifee.cz: Odchod Megan a Harryho ovlivnil i moji práci, tvrdí Heidi Agan

Dvojnice Kate Middleton exkluzivně pro Lifee.cz: Odchod Megan a Harryho ovlivnil i moji práci, tvrdí Heidi Agan
Zdroj: Profimedia/Herminapress/Koláž Lifee
Dvojnice Kate Middleton navštívila Prahu v roce 2015.Ve společnosti prezidenta soutěže Muž roku Davida Novotného (vpravo) se prošla po Václavském náměstí.Pochopitelně vzbudila velký rozruch u procházejících turistů.Lidé si nebyli jistí, zda do centra Prahy skutečně nezavítala Kate Middleton.+ 12 fotek+ 13 fotek

Britka Heidi Agan (41) se od roku 2012 živí jako oficiálně nejrealističtější dvojnice Kate Middleton. Když v roce 2015 navštívila Prahu, způsobila velký poprask mezi turisty na Václavském náměstí. V exkluzivním rozhovoru pro Lifee.cz nyní odhaluje, kde nakupuje oblečení nebo jak pečuje o své vlasy a make-up, aby se skutečné Kate co nejvíce podobala.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 08. 02. 2023 12:00

Vypadat jako Kate Middleton se stalo pro Heidi Agan slušně výnosným povoláním. Lidé si ji najímají na nejrůznější oslavy, tiskové konference nebo televizní reklamy. Ostatně také do Prahy ji v roce 2015 zavedly pracovní povinnosti, a to když vystoupila coby zlatý hřeb finále prestižní soutěže Muž roku. Připouští, že by se do Česka ráda vrátila a dost možná by tentokrát nepřiletěla sama.

Proměna v Kate Middleton už je pro Heidi denním chlebem. „Snažím se zůstat co nejautentičtější, takže když má na sobě Kate šaty z běžné konfekce, jako je Mango, Zara nebo LK Bennett, můžu jít a pronajmout si je. Musíte být velmi rychlí, protože vše, co Kate nosí, se téměř okamžitě vyprodá," vysvětluje v našem rozhovoru Heidi Agan.

Jak se vám aktuálně daří? Stále se živíte coby dvojnice Kate Middleton? Jak úspěšně?

Ano, stále pracuji jako dvojnice Kate. Bohužel během pandemie covidu byl i zábavní průmysl ochromený, stejně jako mnohé další obory. Naštěstí už se zotavuje a já se teď velmi těším na práci, kterou brzy přinese korunovace krále Karla III.

Pracuje spolu s vámi také dvojník prince Williama?

Ano, pracuji s „Williamem". Se Simonem Watkinsonem vystupujeme v páru už 11 let a jsme dobří přátelé.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Heidi Agan (@katemiddletonlookalike)

Nakupujete podobné šaty a doplňky, jaké obléká skutečná Kate Middleton. Kde je sháníte nejčastěji? A je to drahé?

Snažím se zůstat co nejautentičtější, takže když má Kate na sobě šaty z běžné konfekce, jako je Mango, Zara nebo LK Bennett, můžu jít a pronajmout si je. Musíte být velmi rychlí, protože vše, co Kate nosí, se téměř okamžitě vyprodá. U luxusnějších kousků mám k dispozici mnoho skvělých replik šatů, ale na ně si dávám opravdu velký pozor.

Máte také stejné šperky, jaké nosí Kate?

Mám různé kousky, ale samozřejmě, že nejdůležitější je její zásnubní prsten, takže mám jeho repliku. Musím ji mít schovanou v bezpečí a pečlivě ji střežit, protože je to jeden z nejdůležitějších prvků každého outfitu!

Jak dlouho jste pro sebe sháněla tu nejlepší kadeřnici a vizážistku?

Asi vás zklamu, ale já opravdu nevyhledávám kadeřníky nebo vizážisty. Vlasy a make-up jsem si vždy dělala sama.

Setkala jste se osobně s Kate Middleton nebo jiným členem britské královské rodiny?

Ne, a dokonce si ani nemyslím, že je někdy potkám. Vzala jsem jen své děti do Sandringhamu v den, kdy byla pokřtěna princezna Charlotte. To bylo nejblíž, co jsem se ke královské rodině dostala.

Jak vnímáte odloučení prince Harryho a Meghan Markle od královské rodiny?

Celá situace mi přijde neuvěřitelně tristní. Vždycky jsme si mysleli, že z Kate, Williama, Harryho a Meghan bude „fantastická čtyřka". Přeji jim všechno nejlepší, ale myslím si, že Harry a Meghan by měli žít podle sebe. Nás, dvojníky královské rodiny, tahle situace pochopitelně mrzí, protože už dál nemůžeme pracovat s našimi „Harrym a Meghan". Víte, my dvojníci jsme všichni dobří přátelé a jsme taková poněkud zvláštní alternativní rodina, proto je velmi smutné, že už spolu nepracujeme.

Jak jste v minulém roce prožívala smrt královny Alžběty II.?

To je další smutná situace. Stejně jako každá hrdá Britka jsem věřila, že naše královna bude žít věčně, protože pro mnohé z nás je vším, co jsme kdy poznali. Pro naši zemi byla úžasnou „konstantou“. A stejně jako s „Harrym a Meghan" už nebudeme pracovat ani s „naší královnou" Mary. Přesto jsem s ní stále v kontaktu. Zbožňuji ji.

Jak se vám před lety líbilo v Praze? Chystáte se do České republiky někdy vrátit?

Návštěva Prahy pro mě byla úžasným zážitkem! Měla jsem se tu opravdu skvěle a získala hned několik přátel. Pevně doufám, že se jednoho dne vrátím - možná příště s „Williamem"?!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články