Goldie Hawn odhalila tajemství dlouhé a pevné lásky s kolegou Kurtem Russellem

Goldie Hawn odhalila tajemství dlouhé a pevné lásky s kolegou Kurtem Russellem
Zdroj: Showpix.cz

K vánočnímu období neodmyslitelně patří pohádky a sváteční filmy. Ve většině z nich jde kouzlo Vánoc ruku v ruce s láskou. Jaké je ale tajemství dlouholetého a šťastného vztahu? To nyní v rozhovoru prozradil herecký pár Goldie Hawn a Kurt Russell.

Lucie Růžičková
Lucie Růžičková 13. 12. 2020 11:00

Všichni dobře víme, jakou sílu a moc láska dokáže mít. Žijeme ale v době, ve které jsou někdy překážky zdánlivě nepřekonatelné. Mnoho párů těžkými zkouškami neprojde a láska vyprchá.

Stejně jako v mnohém jiném i v lásce hledáme své vzory. Když se ale podíváme do showbyznysu, mnohdy vidíme pouze jeden rozvod za druhým. Naštěstí tomu tak není vždy. Lásku, jakou by si přálo mnoho z nás, prožívá třeba herečka Goldie Hawn (75) s kolegou Kurtem Russellem (69). Nyní o tom promluvili v rozhovoru pro vánoční číslo Radio Times.

37 let a ještě nekončíme

Seznámili se v roce 1966 při natáčení filmu The One and Only, Genuine, Original Family Band. Jestli jiskra přeskočila již tehdy, nevíme, během dalšího společného natáčení už ale byla ruka v rukávě. Osudovou lásku jim přinesl film Odpolední směna.

Od té doby uplynulo již dlouhých 37 let a pár je stále šťastně zamilovaný. Jaký je jejich recept na dlouholetý a spokojený vztah?

Tajemství věčné lásky

Prý to vůbec žádné tajemství není a je to vlastně úplně jednoduché, přiznali Kurt a Goldie pro časopis People. „Prostě spolu musíte chtít být. Nemyslím si, že by tu potom byla jiná možnost než to udělat,“ vysvětlila Goldie.

V rozhovoru pro Radio Times dodala: „Pokud spolu dva lidé doopravdy chtějí být, tak je tu něco, čeho je potřeba si vážit. Udržujte si to vzájemným překvapováním.“

Goldie zároveň potvrzuje mnohokrát opakovanou pravdu, že stereotyp je zkázou vztahu. „Dbejte na to, abyste chodili ven, kdykoli můžete. Hodně se smějte. Odpočiňte si od dětí. Jděte a dělejte něco zábavného. Vyrazte na túru. Zamluvte si hotelový pokoj. Udělejte něco neobvyklého. Tohle je pro mě způsob, jak jiskra nevyhasne.“

A bude svatba?

Oba si prošli neúspěšnými manželstvími. Goldie s Billem Hudsonem, se kterým má syna Olivera (44) a dceru Kate (41). Kurt se Season Hubley, se kterou přivedl na svět syna Bostona (40). Společně mají syna Wyatta (34).

Děti vychovávali společně a nejraději mají momenty strávené s nimi a se svými vnoučaty. „Jsme na naše děti pyšní, protože jsou to opravdu hodní lidé. Je zábava být s nimi a být součástí toho, co se v jejich životech odehrává,“ řekl Kurt.

I přes šťastnou rodinu a neutichající lásku se pár do svatby nežene. „Pro lidi, jako jsme my, manželská smlouva nevytvoří nic, co bychom už neměli,“ vysvětlil Kurt. „Líbí se mi představa být Kurtovou přítelkyní a naopak. Jsme šťastní!“ přiznala Goldie.

Manželství si už oba vyzkoušeli a vědí, že občas to nefunguje. Nevidí tedy důvod, proč se do toho pouštět, když jsou takto spokojení.

Na Vánoce se už velmi těší. Podle Goldie zavedli několik tradic, které od nich převzaly jejich děti s vnoučaty. „Oba zbožňujeme Vánoce doma. Je to náš největší svátek a dáváme do toho hodně,“ dodala.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články