Kluk z plakátu Jason Donovan (54): Ex Kylie Minogue zažívá comeback a míří do Pomády

Kluk z plakátu Jason Donovan (54): Ex Kylie Minogue zažívá comeback a míří do Pomády
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Kylie Minogue a Jason Donovan v roce 1988, kdy jejich hit Especially For You vévodil hitparádám. Dvojice tehdy spolu tajně randila.Jason Donovan a Kylie Minogue v srpnu 2022, kdy se setkali na natáčení finále seriálu Sousedé, v němž před víc jak třiceti lety začínali s herectvím.Jason Donovan se v roce 2008 oženil s Angelou Malloch a spolu vychovávají tři děti - Jemmu, Zaca a Molly. Nejmladší dceru ovšem médiím moc neukazují.Jemma Donovan jde ve stopách svého otce. Zatím nezpívá, ale buduje si hereckou kariéru.+ 2 fotky+ 3 fotky

Jason Donovan kdysi zpíval sladké písničky s Kylie Minogue. Pak jej semlely drogy a alkohol, ale díky rodině se postavil na nohy a našel smysl svého života. Jak dnes vlastně žije slavný kluk z plakátu?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 15. 04. 2023 09:00

Kdysi zdobili zdi pokojíčků, jejichž obyvatelky jsou dnes už zralé ženy, manželky a mámy. Pamatujete ještě na Jasona Donovana, Ricka Astleyho, New Kids on the Block a další? I když by se mohlo zdát, že jde jen o vzpomínku na mládí strávené v 80. a 90. letech, znají je vlastně dnešní teenageři. Spousta starých popových songů se totiž objevuje v současných filmech a animácích.

Bouřlivý život Jasona Donovana

Koncem 80. let jej proslavil hit Especially for You, který nazpíval s tehdy již populární australskou herečkou a zpěvačkou Kylie Minogue. V té době spolu chodili, ale drželi to pod pokličkou, protože lidé ze zákulisí showbyznysu razí teorii, že když je nějaká hvězda nezadaná, víc láká fanoušky.

Vztah Kylie a Jasona nevydržel dlouho a on rozchod nenesl moc dobře. Začal pít a brát drogy, jednou dokonce zkolaboval na oslavě 21. narozenin Kate Moss ve slavném klubu Viper Room. Paradoxně ho tehdy pomáhal zachránit a do sanitky naložit zpěvák Michael Hutchence, kvůli kterému ho Kylie opustila.

Donovan pak začal chodit se svojí budoucí manželkou Angelou Malloch, která mu pomohla postavit se na nohy. A když se jim narodila první dcera Jemma, v Jasonově životě už nebylo na drogy a alkohol místo. S Angelou žije dodnes a spolu vychovávají tři děti - Jemmu, Zaca a Molly. Ti dva starší prý mají rádi jeho hudbu, ale stejně je pro ně pořád "ten chlápek z osmdesátek". Alespoň nejmladší Molly s oblibou tančí na taťkovy písničky.

Rodina Jasona Donovana

Slavný Australan tvrdí, že měl v kariéře štěstí. Rovněž věří, že si štěstí můžeme stvořit sami. „Ale mým největším úspěchem není moje práce, je to moje rodina. To je to, co mě pohání. Jak měříte úspěch, když se o něj nemůžete podělit s ostatními?" řekl loni pro ItvX.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jason Donovan (@jdonofficial)

Se svým věkem nemám vůbec žádný problém," odpověděl hrdě na dotaz ohledně účasti v krasobruslařské šou Hvězdy na ledě. Donovan byl jedním ze tří účastníků, kteří již překročili padesátku. „Jsem opravdu spokojený s tím, kdo jsem a jaký jsem ve svých letech. Věk nevnímám jako překážku v jakékoli podobě. A jsem velmi spokojený se svou rodinou a životem, který mám," dodává. A je to na něm vidět. Tak, jako mu narození dcery Jemmy kdysi zachránilo život a seknul s drogami, tak mu dnes rodina dodává energii a a nabíjí ho optimismem.

Jemma (23) zatím jde v jeho stopách, přestěhovala se do Austrálie a hrála třeba v soap opeře Sousedé, která kdysi pomohla nastartovat kariéru i Jasonovi. Zac (22) koketoval s fotografováním. O dvanáctileté Molly se toho zatím moc neví.

Druhý dech Jasona Donovana

Přestože před časem našel nový domov ve Velké Británii, na rodnou Austrálii nezanevřel. Nejenže se tam loni vrátil kvůli natáčení finále Sousedů, ale před pár týdny byl k vidění i ve znovuuvedeném představení The Rocky Horror Show. V roli transsexuálního Franka N Furtera lze bývalou osmdesátkovou blond hvězdu poznat jen těžce. Po pódiu se pohybuje v podvazcích a na vysokých podpatcích, na hlavě má tmavou dámskou paruku, oči lemují modré stíny a nezapomněl ani na rudou rtěnku... Vtipné je, že před lety právě díky roli v The Rocky Horror Show poznal svou manželku. 

Z bývalého popového idolu se postupem času stal uznávaný muzikálový zpěvák. V roce 2022 hrál faraona ve slavném muzikálu Josef a jeho úžasný pestrobarevný plášť, který uvádělo australské divadlo The Mayflower. Letos na podzim se objeví na prknech londýnského Dominion Theatre. Půjde o legendární muzikál Pomáda a Jason si střihne si roli Anděla. Kromě toho pořád koncertuje a tráví co nejvíc času s rodinou. Není divu, že je se svým životem spokojený.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Jason Donovan

Itv.com: Jason Donovan reveals he still gets anxious about performing as 'Joseph' returns to Southampton

Goodto.com: Jason Donovan opens up about family life, and why he’s proud to be one of the few over-50s taking part in Dancing on Ice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články