Markéta Konvičková o své dceři Amálce: Je to velká parádnice, i na fotbal si obouvá střevíčky

Markéta Konvičková o své dceři Amálce: Je to velká parádnice, i na fotbal si obouvá střevíčky
Zdroj: Herminapress
Zpěvačka Markéta Konvičková v Karlových Varech oblékla extravagantní róbu návrhářky Debbie Brown.Na přehlídce zazpívala se svým kolegou a kamarádem Janem Bendigem.Poprvé zde představili nový společný duet Nebe, peklo, ráj.Přes den si užívali procházek po kolonádě.+ 7 fotek+ 8 fotek

Zpěvačka Markéta Konvičková (29) v Karlových Varech zazpívala společně s Janem Bendigem (29) na módní přehlídce extravagantní návrhářky Debbie Brown. Lifee.cz při té příležitosti prozradila, jak se daří její brzy tříleté dceři Amálce. Jak holčička vnímá módu? Jak drahé svatební šaty si plánuje Markéta pořídit? A kdy konečně dojde k vytoužené svatbě s jejím snoubencem, pilotem René Kubošem?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 06. 07. 2023 09:00

K zásnubám zpěvačky Markéty Konvičkové (29) došlo v průběhu pandemie, ale kvůli dalším rodinným povinnostem zatím k tolik očekávané svatbě nedošlo. Zpěvačka v našem rozhovoru nezastírá, že může jít o spontánní rozhodnutí, o kterém se druhý den dozvíme z jejího Instagramu.

"Jsem v tomto směru hodně impulzivní. Třeba mě napadlo jít druhý den na úřad a vzít se, ale byla neděle a bylo zavřeno. Ale je naděje, že někdy bude pátek a bude otevřeno," směje se sympatická blondýnka. "Kdo ví, možná nás to napadne na nějaké hezké dovolené. Budeme v Chorvatsku, tak se třeba vezmeme tam," krčí rameny Markéta, jejímž snoubencem je pohledný pilot René.

Finále s Janem Bendigem

Markéto, jak se cítíš v šatech návrhářky Debbie Brown, na jejíž přehlídce jsi dnes zpívala?

Musím se přiznat, že to celé bylo velké překvapení, protože Debbie více spolupracuje s Honzou Bendigem. Já jsem s ní začínala před čtyřmi lety na Andělech, měla jsem obrovskou bílou róbu. Byla fantastická, extravagantní a to je něco, co mám ráda. Odskočit si z normální holky za zpěvačku. Byla jsem ráda, že mě oslovili na přehlídku, protože s Honzíkem vydáváme novou písničku. Povolal mě k sobě a řekli jsme si, že bychom ji rádi živě zazpívali ještě předtím, než se někde objeví. Lidé ji během přehlídky mohli slyšet premiérově. Na YouTube vychází i s videoklipem v neděli.

Kdo je autorem této písničky?

Jmenuje se Nebe, peklo, ráj a je to ukončení našeho příběhu, naší telenovely. Máme spolu už třetí duet a dějovou linkou to na sebe navazuje. Čekali jsme a po šesti letech jsme vycestovali do Tuniska, kde jsme natočili videoklip. Písničku skládal Honza ve spolupráci s paní, která mu dělá romské texty. Je tam romština, čeština, latino a člověk se u toho hezky zavlní.

Jak se daří tvé rodince? Jsou s tebou ve Varech?

Bylo to hodně rozlítané, protože partner se zrovna vracel ze Švýcarska a Amálka byla s babičkou. Teď už by měli usínat společně a já se za nimi brzy vrátím domů. Já ve Varech, malá v Třinci a partner na cestách.

Markéta Konvičková o módě

Líbí se ti podobně extravagantní modely, jaké prezentuje Debbie Brown? Co bys nikdy nevynesla?

Vnímám hranu vulgarity a kostýmu. Nevynesla bych nic, co by působilo vulgárně, lacině a prvoplánově. Myslím, že tohle není moje parketa. Možná bych za tu hranu šla v rámci videoklipu, ale spíš ne. Dnes jsem ráda, že jsme zde všichni v černé, jak předepisuje dress code na pozvánce. Líbí se mi také, že máme já i Honzík na šatech hroty. Byli jsme rádi, že to na poslední chvilku doladila.

Jak nakupuješ oblečení? Impulzivně nebo s rozmyslem?

Mám docela krásné spolupráce se značkami oblečení, takže většinou ty hezké kousky dostávám. Jsou to značky, se kterými spolupracuji roky.

Kolik bys byla ochotná do šatů investovat?

Do šatů? Nejvíc asi do svatebních, na ty bych chtěla mít hezkou památku. Do těch bych investovala desítky tisíc. Večerní šaty můžu bohužel vynést jen jednou, proto jsem ráda, že mi je návrháři půjčují.

Máš ještě schované své maturitní šaty?

Tak to asi nemám! Ale mám to hodně sentimentální u své dcery. Roční focení - a šatičky si ve skříni z nostalgie střádám. Myslím, že bych tam našla i její druhé a třetí narozeniny. Možná jí potom k osmnáctinám dám celou kolekci, aby měla hezkou památku.

Dcera už se v módě také vyzná?

Vnímá to, ano. Ráno vstane a hned chce šaty, je za princeznu. Nazouvá také střevíčky a ty už má hezky dokopané, protože mám pocit, že ona v nich hraje snad i fotbal. Je zkrátka pořád vyparáděná jako správná holka.

Markéta Konvičková o svatbě

A ty drahé svatební šaty budeš tedy kupovat kdy?

No, to nevím. Jsme takoví, že neplánujeme. Když ty šaty budou, tak budou. Jsem v tomto směru hodně impulzivní. Třeba mě napadlo jít druhý den na úřad a vzít se, ale byla neděle a bylo zavřeno. Ale je naděje, že někdy bude pátek a bude otevřeno. O ruku požádaná jsem, to ano, ale proběhlo to v době pandemie, proto jsme termín neřešili. Nejprve jsem porodila, potom jsme kupovali domeček. Svatba je pro nás takový doplněk. Kdo ví, možná nás to napadne na nějaké hezké dovolené. Budeme v Chorvatsku, tak se třeba vezmeme tam.

Nebude rodičům líto, že u toho nebudou?

Myslím, že by mohli být s námi. Budeme potřebovat narychlo svědky. Kdo s námi bude na dovolené, ten to rychle odsvědčí. A k tomu uděláme pro všechny velký mejdan na zahradě. Nebo uděláme živé vysílání!

Budete to před novináři tajit?

Ne, nic netajím. Když mě to napadne večer, asi vám to hned sdílet nebudu, ale druhý den se to dozvíte.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články