Nastěnka z Mrazíka: Bývalý přítel se ji pokusil zabít, dnes žije úplně sama

Nastěnka z Mrazíka: Bývalý přítel se ji pokusil zabít, dnes žije úplně sama
Zdroj: se souhlasem Nova Cinema

Nastěnka z Mrazíka byla hodné, pracovité a poctivé děvče, které si happy end opravdu zasloužilo. Natalja Sedychová však takové štěstí již neměla. První nabídku k sňatku odmítla, ta druhá, kterou přijala, ji skoro stála život. Co se stalo?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 06. 12. 2020 13:00

Natalja Sedychová se narodila 10. července 1948 v Moskvě. Je to ruská krasobruslařka, baletka, divadelní a filmová herečka. Doposud se objevila v sedmi snímcích. Mrazík byl jejím debutem. V současnosti působí v divadle U Nikitské brány.

Smáli se jí

K dráze krasobruslařky dovedla Natalju televize. Když jako čtyřletá sledovala přenos krasobruslařské soutěže, měla okamžitě jasno. A vůbec jí nevadilo, že tak malé děti do oddílu nepřijímají. Vystřihla před trenérem takové kreace, že ho poslala smíchy až do kolen. A dobře udělala. Ihned si získala jeho sympatie. Další den mohla začít trénovat.

Brzy se z ní vyklubal obrovský talent. Od krasobruslení přešla k baletu, který rovněž vystudovala. V šesti letech se objevila v reklamě, později ve sportovním filmu, kde si dokonce zahrála sebe samu. V patnácti letech vystoupila na krasobruslařském festivalu, kde také zaujala režiséra Mrazíka Alexandra Roua.

Mladá a naivní panna s nabídkami k sňatku

Těmito slovy popsala Natalja Sedychová postavu Nastěnky. Celou dobu se styděla a měla velkou trému. Vždyť se ani nikdy nelíbala! Své poprvé tak zažila s hercem Eduardem Izotovem alias Ivánkem. Jak později herečka přiznala, platonicky se do něho zamilovala. Izotov v ní samozřejmě viděl pouhé dítě, které mohlo být tak akorát jeho dcerou.

Po premiéře pohádky začala Sedychová dostávat neuvěřitelné množství nabídek k sňatku. Aby podpořil marketing, přikázal jí režisér Rou, že musí na všechny dopisy odpovědět. Naštěstí se tohoto nekonečného úkolu zhostila její maminka. Kdyby se tomu měla věnovat samotná Natalja, nezbyl by jí už čas na nic jiného. Ve dvaceti letech ale dala všem najevo, že si zvolila divadlo. Filmová studia již s ní nemohla počítat.

Boháč a žárlivec

Na začátku sedmdesátých let měla herečka vztah s bohatým Iráčanem Babekou Serušem. Seznámila se s ním v restauraci. Vše zpočátku tajila, neboť se obávala toho, jak na to budou reagovat tajné služby. Chtěl si ji také vzít, ona ho však odmítla. O něco později se dala dohromady s choreografem Velkého divadla. Zpočátku si rozuměli, ale když začal žárlit, šlo jí o holý život.

V Petrohradu se totiž Sedychová seznámila se skladatelem Viktorem Lebeděvem, který ji pozval do restaurace. Ale jak se říká, i stěny mají uši. Choreograf nečekal a ihned se za Nataljou vydal. Překvapil ji v hotelovém pokoji, kde se na ni surově vrhl. „Křičel, že jestli ceknu, tak mě podřízne. Až když jsem mu namluvila, že si vezmu jenom jeho, uklidnil se,“ svěřila se deníku Blesk.

Samozřejmě, že se pak provdala za Lebeděva. „Vydrželo nám to deset let, ale když máte partnera 700 kilometrů daleko, víte, že to skončí. Navíc, když jsem ho přijela do Petrohradu překvapit, zjistila jsem, že již rok žije s jinou ženou,“ pokračovala. Bohužel přišla i o jediného syna. Podniká, a tak zůstal u svého otce v Petrohradě.

Zdroje informací:

Wikipedia.cz: Natalja Sedychová

Česká televize: Mrazík

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články