Vladimír (54): Zemřela mi milovaná žena. Myslím, že došlo k reinkarnaci a jsme zase spolu

Vladimír (54): Zemřela mi milovaná žena. Myslím, že došlo k reinkarnaci a jsme zase spolu
Zdroj: Freepik.com

Vladimír miloval svoji manželku celým srdcem. Její odchod na druhý břeh byl pro něj velikou ránou. U jeho dveří se z nenadání objevilo malé kotě, které mělo oči stejné jako jeho žena. Je možné, že by to byla ona?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 04. 12. 2020 17:00

Romana byla ženou mého života. Když někoho milujete celým srdcem, jste šťastným člověkem.

Láska na celý život

Poznali jsme se v prváku na střední škole. Viděl jsem Romanu, jak kráčí chodbou. Měla krásné blonďaté vlasy, které svítily jako sluníčko. Její lagunové oči byly čisté a plné něhy. Okamžitě jsem se zamiloval. Moje srdce plesalo každý večer nad tím, že zrovna já měl to štěstí a sbalil jsem ji.

Náš vztah vydržel celou střední školu. Už tehdy bych pro ni udělal cokoliv. Dva roky po škole jsem ji požádal o ruku. Skočila mi kolem krku a řekla ano. Po svatbě se díkybohu nic nezměnilo. Bylo mezi námi velmi silné pouto. Určitě to nebylo pořád sluncem zalité. I u nás byla období hádek a neshod. Jenže každá další hádka nás ještě více spojila.

Miloval jsem ji. Ostatní ženy jsem nevnímal. Dokonce se nám trochu neplánovaně narodil syn Lukáš. Romana byla i báječnou matkou. Vychovali jsme ze syna slušného člověka. Ve škole byl premiantem a nakonec si našel práci v zahraniční firmě. My jsme zase zůstali sami. Naše láska nabrala nový rozměr. Romana byla stále krásnou a milující ženou.

Nečekaný odchod

Jednoho dne se Romana u snídaně skácela k zemi. „Jsi v pořádku?“ zeptal jsem se vystrašeně. „Jen se mi zamotala hlava, to bude dobré,“ řekla tiše. Když se to začalo opakovat, vyhledali jsme lékaře. Mojí Romaně diagnostikovali leukémii.

V nemocnici byla více než doma. Neměl jsem z toho dobrý pocit. Jednou v noci mi zazvonil telefon, volal mi ošetřující doktor mojí ženy a řekl: „Měl byste přijet, Romana sténá bolestí a volá vaše jméno.“ Tak, jak jsem byl, jsem sednul do auta a jel za ní. Vešel jsem do pokoje a sednul si k ní. Promluvila: „Chci tě naposledy políbit.“ Velmi něžně mě políbila.

To bylo naposled, kdy se naše rty setkaly. Seděl jsem u ní celou noc, držel jsem ji za ruku až do samého konce. Ráno usnula napořád. Odjel jsem domů s myšlenkou, co teď budu bez Romany dělat. Sedl jsem si na postel a dal volný průchod svým emocím. Musel jsem si nějak ulevit.

Vrátila se v jiném těle

Do ticha, kdy byl slyšet jen můj zoufalý pláč, jsem zaslechl mňoukat kotě. Otevřel jsem dveře bytu a sedělo tam malé koťátko. Vzal jsem ho do náruče. Zadíval jsem se mu do očí a polilo mě horko. To kotě mělo stejné zbarvení oči jako Romana. Její lagunové oči snad nikdo jiný nemá.

Vzal jsem kotě k veterináři, aby mi řekl, zdali je zdravé. Bylo v naprostém pořádku. Poradili mi, čím a jak často ho mám krmit. Kotě jsem pojmenoval Aroma. Jsem přesvědčený, že mi ho poslala moje žena. Nebo abych byl přesnější. Myslím si, že došlo k reinkarnaci a moje žena nyní žije v těle kočky. Jasným důkazem jsou ty stejné oči. Aroma si dost často lehá na místo, kde lehávala moje žena. Sedá si na místa, která moje žena milovala. Je to ona.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články