Za kabelku dají i 800 tisíc korun: Myslivcová má stejnou jako Avril Lavigne, Ochotská miluje Chanelky

Za kabelku dají i 800 tisíc korun: Myslivcová má stejnou jako Avril Lavigne, Ochotská miluje Chanelky
Zdroj: Herminapress, Profimedia/koláž Lifee
Aňa Geislerová s kabelkou Celine, jejíž cena se pohybuje kolem 50 000 korun, Ester Geislerová a model Evelyne od značky Hermés, který stojí nad 100 tisíc korun.  Aňa Geislerová si oblíbila také značku Chloé.Zde pro změnu Aňa Geislerová vynesla menší kabelku značky Dior.Dana Morávková s ikonickou kabelkou značky Chanel, jejíž cena se pohybuje kolem 250 000 korun.+ 32 fotek+ 33 fotek

Celebrity milují luxusní kabelky! V českých vodách jsou populární klasické modely Chanel nebo Dior, jejichž cena se pohybuje ve vyšších desítkách tisíc korun. Influencerka Dominika Myslivcová ale nedávno investovala do slavné Birkinky, kterou si oblíbily i kanadská zpěvačka Avril Lavigne nebo Kardashianky. Její cena začíná na čtvrt milionu korun, většinou se ale vyšvihne mnohem výš.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 21. 01. 2023 08:00

Posvítili jsme si na luxusní kabelky českých i zahraničních celebrit. Časy, kdy každá druhá dáma nosila klasiku, shopping bag od Louise Vuittona, už dávno minuly. Ale pokud byste o ní přeci jen uvažovali, její cena se dnes pohybuje kolem 45 000 korun.

Kardashianky milují Birkinky na zakázku

Klan Kardashianek si například velmi oblíbil francouzskou značku Hermés, která na vyžádání vyrábí pro své klienty nejdražší model známý jako Birkin. Ten kompletuje z těch nejluxusnějších kůží, ať už je to exotická hadí, aligátoří nebo klasičtější telecí, jehněčí či hovězí. Zdoben může být na zakázku také drahými kameny. Koupě takové Birkinky, pokud odhlédneme od ceny, nicméně vyžaduje i notnou dávku trpělivosti - čekací doba je totiž několik měsíců, někdy i let.

Kim Kardashian dostala například jako dárek k 34. narozeninám Birkinku s ilustrací od své dcery North West. Kabelka tohoto typu se podle listu The Sun prodává za 2 miliony dolarů (v přepočtu 44 milionů korun). Není ovšem jedinou Birkinkou, kterou má Kim ve své skříni. Pyšní se také její XL verzí, Hermès Haut à Courroies, s obrazem tří nahých žen od malíře George Conda.

Dominika Myslivcová koupila Birkinku za 800 000 Kč

Kabelky jsou vášní i kanadské zpěvačky Avril Lavigne, která má kromě klasických modelů Louis Vuitton ve skříni také oranžovou Birkinku. A stejný model, Bagover, si nedávno za 800 000 korun pořídila česká influencerka Dominika Myslivcová. Naštvala tím pochopitelně řadu fanoušků, kterým cena kabelky přijde přemrštěná.

Stejnou značku, ovšem poněkud úspornější model kabelky, má také sestra Ani Geislerové Ester. Tyrkysová kráska Evelyn vyjde na více než 145 000 korun. I Aňa se luxusem ráda obklopuje, ať už jde o šperky, nebo zmiňované kabelky. Podle fotografií si oblíbila například elegantní značku Celine, jejíž kožené kabelky se pohybují v cenové relaci od 50 000 korun a výš.

Monika Marešová sází na Yves Saint Laurent

Manželka Leoše Mareše Monika zase na společenské akce ráda nosí stříbrné psaníčko značky Yves Saint Laurent. Stejnou značku si oblíbila i Dara Rolins, která vlastní subtilní psaníčko z černé kůže. Jeho cena se pohybuje kolem 25 000 korun. Monika má ovšem ve skříni také kabelky značek Chanel, Dior nebo Prada.

Chanelku má Morávková i Ochotská

A právě nejznámější design kabelky Chanel - černý prošívaný caviar - je také nejčastěji vídanou kabelkou českých celebrit. Ikonickou Chanelku toto typu nosí například Michaela Ochotská, Dana Morávková nebo Agáta Hanychová. Cena se liší v závislosti na velikosti kabelky, průměrně se však pohybuje v rozmezí 170 - 250 000 Kč.

Dagmar Havlová si zamilovala Dior

Mimo Chanel mají české celebrity rády také Dior. I Aňa Geislerová si kabelky od Diora oblíbila, stejně jako bývalá první dáma Dagmar Havlová, nebo rebelky Agáta Hanychová a Ornella Koktová. Za menší model v ikonickém tvaru sedla zaplatíte 93 000 Kč, moderní plážovou tašku, kterou si nedávno pořídila Agáta Hanychová, zase seženete v cenové relaci 69 000 Kč. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články