Ženy podle horoskopu: 3 znamení zvěrokruhu, která stále nakupují oblečení. Jaký pro to mají důvod?

Ženy podle horoskopu: 3 znamení zvěrokruhu, která stále nakupují oblečení. Jaký pro to mají důvod?
Zdroj: Freepik

Podívejte se na tři znamení zvěrokruhu, která ačkoliv primárně touží cítit se v oblečení dobře, inklinují ke zběsilým nákupům. Komu se doma kupí módní kousky a jaký to má skrytý důvod?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 11. 2022 06:00

Vypadat dobře za jakékoliv situace chce asi každá žena. Ovšem ve skutečnosti více než po slušivém oblečení jako takovém prahneme po vnitřním pocitu spokojenosti, naplnění a lásky k sobě samé. Protože když se cítíme dobře uvnitř, je to vidět i navenek. Co nás tak často vede ke zběsilým nákupům oblečení? Podívejte se na tři znamení zvěrokruhu, která v tomto směru rozhodně nezahálí.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Žena Vodnářka nakupuje, ačkoliv toho má doma víc než dost. Často její impulzivní jednání souvisí s tím, že se necítí dobře ve svém těle. Proto hledá cestu, jak znovu najít ztracené sebevědomí. Někdy ale zapomíná, že skutečnou krásu musí hledat uvnitř. Ta květina, kterou Vodnářka v sobě skrývá, není živena novým svetrem a botami, ale vřelou sebeláskou.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby touží vypadat dobře, protože ačkoliv to nepřiznají, prahnou po uznání druhých. Pokud jim někdo něco nepochválí, podvědomě si to zaškatulkují jako věc, která jim nesluší, ačkoliv pravda může být úplně jinde. Mají totiž výjimečný vkus a sotva na nich uvidíte něco, v čem nevynikají. Jejich okolí je tak na jejich perfektní vzhled zvyklé a chválí jen občas.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lev je přirozeným sběratelem obdivu, proto i jeho šatník tomu odpovídá. Žena v tomto znamení touží vypadat sexy, tajemně a zároveň trochu vyzývavě. I kdybyste ji potkali v teplákách a s ušmudlaným trikem, něčím vás zaujme. To je zkrátka výsada hrdých Lvic. Jejich zběsilé nákupy mají často za cíl podpořit právě tuto stránku jejich osobnosti, která se snaží být dominantní.

Další horoskopy ➔

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články