Martin (48): Manželka už se mnou nechce spát. Předložila mi však velmi lákavou nabídku

Martin (48): Manželka už se mnou nechce spát. Předložila mi však velmi lákavou nabídku
Zdroj: Pixabay

Martinovi se dostalo nebývalé nabídky. Natálie odmítá sex, ale nechce, aby tím její muž trpěl. Dala mu proto svolení, aby si našel stálou milenku. Nejdřív jásal a myslel si, jak je to skvělé řešení. Pak mu ale došlo, že svoji ženu miluje a nedokáže ji podvádět.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 07. 01. 2022 08:00

Do naší manželské ložnice se vloudila averze k sexu, a to ze strany mé manželky Natálie (46). Pro ni se milování stalo nepotřebným a nudným. Dlouho jsem se snažil o různé inovace, ale nic nezabralo. Když přišla s návrhem, abych si našel milenku, skákal jsem radostí do stropu.

Vydržel jsem rok bez sexu

Nebylo tomu tak vždycky, že by ji sex nebavil. To až poslední tři čtyři roky. Možná když jí začal přechod. Tam jsem cítil velké změny v jejím chování, ale myslel jsem si, že si to po čase zase sedne. Kde jsem narážel nejvíce, byla právě ložnice. ,,Dnes ne, bolí mě hlava,“ říkala často. ,,Slez ze mě, chci spát, ráno vstávám,“ to byla druhá nejčastější výmluva.

Měsíc bez sexu jsem ještě zvládl. Teď, když to spočítám, tak jsem bez něj skoro rok. Značně se to na mně podepisuje. Vždycky jsem měl sex rád a teď mi zatraceně chybí. Jsem podrážděný, nervózní. Nutně ho potřebuji. Začal jsem na Natálii opět vyvíjet poměrně tvrdý psychický nátlak. Ona se ale nedala.

,,Takhle to dál nejde. Potřebuji znát pravý důvod, proč se mnou odmítáš spát,“ udeřil jsem. Asi viděla mé zoufalství, a tak šla s pravdou ven. ,,Martine, miluji tě, jsi muž mého života. Něco se ale změnilo. Mě sex nebaví, ale není to tebou. Bouří se mi hormony a nemám na to chuť. Sotva na to pomyslím, je mi zle od žaludku. Zkrátka to nedokážu,“ řekla a já jí uvěřil.

Manželka mi dovolila mít milenku

,,Co ale budeme dělat? Já sex potřebuji,“ litoval jsem se. ,,Já bych měla řešení,“ řekla a spiklenecky na mě mrkla. ,,Nechci o tebe přijít, takže ti tímto dovoluji, aby sis našel stálou milenku,“ nabídla mi a mně spadla brada. ,,To jako vážně? Ty mi dovolíš spát s jinou ženou, aniž by ti to vadilo?“ ujišťoval jsem se. ,,Jak říkám, nechci o tebe přijít. Vše ostatní nám funguje. Je to moje vina, že jsi bez sexu. Máš mé svolení,“ ujistila mě.

,,Waw! Tak to je pecka,“ zaradoval jsem se. ,,Bude to mít pravidla. Netahej nám ji domů. A ideálně, ať vás nikdo nevidí, nechci tady pak řešit sousedské drby,“ instruovala mě a já pokýval na souhlas. Při první příležitosti jsem šel s kamarády do baru. Jedním okem jsem hledal nějakou snadnou kořist, na které bych se za ty měsíce vyřádil.

Našel jsem si Sáru (25), která se ani moc nebránila. Zaplatil jsem nám pár drinků a šupky dupky na hotel. Jenže hned po sexu mě dohnaly výčitky svědomí. ,,Co jsem to provedl? Vždyť to není fér,“ běželo mi hlavou. ,,Co jsem to za vola,“ nadával jsem si. Domů jsem jel jako spráskaný pes. Nebylo to takové, jaké jsem si to představoval.

Jenže já ji nedokážu podvádět

Po pár týdnech jsme s kamarády zase vyrazili. Jenže já už se na ty ženy díval jinak. Místo toho, abych zase nějakou klofnul, jsem přemýšlel nad tím, co asi dělá moje manželka. ,,Je sama. Čte si? Nebo šla spát?“ naskakovala mi představa za představou. Velmi rychle mi došlo, že to takhle nechci. Sice mi dala svolení, ale k čemu? Že ji mohu vědomě podvádět?

Vrátil jsem se domů a ulehl k ní. ,,Nedokážu to. Chci se milovat jen s tebou. Pokud ale nechceš, vydržím to. Nebral jsem si tě proto, abych tě teď podváděl,“ řekl jsem a dal jí pusu. Nakonec jsme zkusili poradnu, která nese ovoce. Už zkoušíme alespoň orální sex. Věřím, že jsem se rozhodl správně.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články