Potí se vám hodně nohy a zapáchají vám? Možná vám pomůže toto

Za smradlavé nohy se stydí mnoho lidí.
Zdroj: zdroj: pixabay
šalvěj a rozmarýn mají protizánětlivé účinkyV uzavřených botách se nohy potíčerný čaj pomáhánohy potřebují dýchat. potom nezapáchají+ 1 fotka+ 2 fotky

Páchnoucí nohy rozhodně nikoho nepotěší. Obvzlášť když jste nuceni jít do společnosti a všichni jsou odsouzeni k čenichání vašeho odéru. Máme pro vás pár jednoduchých rad, jak zápachu předejít.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 18. 04. 2018 15:47

Dětský pudr

Venku je skoro třicet stupňů a vy jste nuceni vzít si uzavřené boty? Nasypejte si do nich trochu dětského pudru. Nohy se vám nebudou tolik potit a především budou krásně vonět.

Koupel v Epsomské soli

Přišli jste celí zpocení po náročné tůře a hrůzou trnete zout své toxické boty? Udělejte si koupel z epsonské soli. Neutralizuje nejenom zápach, ale také uleví unaveným chodidlům. Do teplé vody nasypte sůl a máchejte.

Smrdí vám nohy i bez toho, abyste se zapotily? Pomůže šalvěj a rozmarýn

Pokud na zapáchající nohy trpíte, bude v tom nejpravděpodobněji plíseň, která se vám na nohách utvořila. Šalvěj a rozmarýn mají protiplísňové účinky. Šalvějovo-rozmarýnová koupel vám pomůže.

Černý čaj

Jestli nemáte Epsomskou sůl, dětský pudr, či šalvěj s rozmarýnem, použijte černý čaj. Tři sáčky obyčejného černého čaje vhoďte do vařící vody, nechte louhovat a vychladnout. Potom opět máčejte.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články