Z lodi šipkou do Vltavy? Plovoucí sauna nabízí drinky, lehátka i výhled na Prahu

Abyste měli jistotu, je lepší do lázní předem zavolat a udělat si rezervaci. Pro ty, co mají kartu Multisport, je hodina saunování zdarma.
Zdroj: Facebook - Lázně na lodi
Při saunování se můžete ochladit přímo v řece.Výhled ze sauny je na protější smíchovskou náplavku.Venku na vás čeká káď s ledovou vodou.Atmosféra po setmění je vskutku nádherná.+ 6 fotek+ 7 fotek

Netradiční zážitek si můžete dopřát přímo v srdci matičky Prahy, a to v podobě sauny, která se nachází na lodi na řece Vltavě.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 03. 01. 2019 11:14

V roce 2012 se sauna na lodi otevřela lidem poprvé. A od té doby se těší nebývalému úspěchu. Proč je tak oblíbená?

Jen si to představte: Jdete unavená z práce a chtěla byste si odpočinout a na chvíli vypustit všechny starosti světa. To se vám může podařit právě zde, v plovoucí sauně. Na útulné lodičce vás přivítá milý personál, který vám nabídne osušku a k tomu i nějaký ten drink. Ten si nemusíte koupit ihned při vstupu, ale i během saunování.


K dispozici máte uzamykatelnou skříňku, kam si můžete v klidu odložit všechny osobní věci, a pak už se jen v osušce vydáte do relaxačního horka.




„Lázně na lodi“, tak se jmenuje místo na Rašínově nábřeží, kde sauna na jedné z lodí sídlí. Do saunovací místnosti se vejde až šestnáct lidí a díky prosklené zdi se můžete kochat pohledem na protější smíchovskou náplavku nebo i Pražský hrad.


Až budete mít horka dost, můžete jít vychladnout na odpočívací lehátka, která jsou umístěna v místnosti vedle. Pokud by vám bylo horko extrémní, neváhejte a běžte se zchladit do venkovní kádě. Pro ty nejotrlejší je možnost skočit i rovnou do Vltavy.


Finální očistu můžete bez problémů provést ve sprchách, které jsou na lodi také. Teče v nich pitná voda, takže tu vltavskou bez problémů smyjete.


Sauna je otevřena pouze v zimním období a ve večerních hodinách od pěti do jedenácti hodin. Pro velkou oblíbenost doporučujeme zavolat dopředu a udělat si rezervaci.


Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články