3 znamení zvěrokruhu, která mají nezdravý vztah k penězům. Chybí jim, ale neumí si je vydělat

3 znamení zvěrokruhu, která mají nezdravý vztah k penězům. Chybí jim, ale neumí si je vydělat
Zdroj: Unsplash

Tato tři znamení zvěrokruhu rozhodně nemají plné bankovní konto, byť touží po životě v luxusu. Občas si půjčí, ale neumí to vrátit. A nepřipouští si, že by mohli něco dokázat a přilepšit si. Myslí si, že zkrátka nemají v životě štěstí. O kom je řeč a co za tím vězí?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 20. 08. 2022 06:00

Každý by si přál mít plné konto, nejlépe vyhrát nějakou tu loterii a nemuset už řešit žádné starosti. To je asi přirozené. Jenže jsou znamení, která si svým přístupem k penězům umí pořádně zavařit.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři utratí všechno, co mají. Naspořit si něco, to je pro ně za trest. Pokud mají nějakou korunu navíc, okamžitě vymyslí, na co ji použijí. Často vzbuzují dojem, že žijí v luxusu, ale ve skutečnosti mají před výplatou hluboko do kapsy. Na jejich obranu nutno říct, že peníze obvykle utrácí za své blízké, protože za každou cenu chtějí, aby byli šťastní.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby se tváří, že mají dostatek, ale marně hledají cesty, jak si nějakou korunu navíc přivydělat. Jejich velkým nešvarem je, že když si něco půjčí, tak to neumí vrátit. Nebo si často půjčí víc, než jsou schopni vrátit. To z nich v očích jejich blízkých dělá nezodpovědné snílky. Ryby ale jen neumí na rovinu říct, že nemají. Nemyslí to zle, jen se občas stydí.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci si nikdy nepřipustí, že by mohli mít v životě opravdové štěstí, a tak často žijí v nedostatku. Vydělají si přesně tolik, kolik potřebují na živobytí. A na nějakou tu dovolenou či dražší auto si často musí půjčit. Ženy v tomto znamení někdy doufají v movitějšího partnera, který jim dá potřebné jistoty. Nikdy však neberou peníze druhých jako samozřejmost.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články