3 znamení zvěrokruhu, která v roce 2023 prožijí obrovské štěstí

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která v roce 2023 prožijí obrovské štěstí
Zdroj: Freepik

Byl pro vás minulý rok šedivý a bez vzrušení? Nebojte, rok 2023 bude podle horoskopu mnohem lepší. Tedy pokud patříte mezi tato tři znamení zvěrokruhu.

Jana Jánská
Jana Jánská 07. 01. 2023 05:33

Horoskop pro rok 2023 speciálně zmiňuje tři znamení zvěrokruhu, která prožijí mimořádné štěstí. Tady jsou!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Patříte-li mezi ty Vodnáře, kteří měli v poslední době v souvislosti s prací černé myšlenky, zbystřete! Rok 2023 totiž bude sice trochu jako na houpačce, ale výsledek bude zpětným pohledem vážně skvělý! Konečně najdete to správné uplatnění, které vám kromě peněz přinese i obrovský pocit sebeuplatnění, potřebnosti a štěstí. Jen nesmíte nad nabídkami bezmyšlenkovitě mávnout rukou, ale každou si pořádně rozmyslet.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby, vodní a jedno ze čtyř nejproměnlivějších znamení, zažijí během roku 2023 jeden velmi intenzivní pocit štěstí, který přetrvá dlouhé měsíce. U nezadaných může jít o nového partnera, který se ukáže jako opravdu výjimečný. U šťastně zadaných to může být příchod nového potomka na svět. Štěstí ale toto znamení může prožít i během dalekých cest, což jim po náročném konci loňského roku konečně dodá klid, sílu a optimismus.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Temperamentní Střelec prožije bláznivý začátek roku, aby se pak zklidnil a žil vcelku běžným životem bez vzrušení. A právě v té době potká někoho, kdo mu může změnit život. U nezadaných Střelců půjde o zajímavý protějšek, u kterého si zrozenec v tomto ohnivém znamení zpočátku nebude jistý, ale časem mu velmi přijde na chuť. Jiní Střelci mohou potkat člověka, který jim ukáže nové sféry života a bude pro ně velkou inspirací.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články