Co o vás prozradí datum narození: Lidé s číslem 8 jsou rození lídři. Jak jste na tom vy?

Co o vás prozradí datum narození: Lidé s číslem 8 jsou rození lídři. Jak jste na tom vy?
Zdroj: Freepik

O tom, že datum narození na nás má velký vliv, není pochyb. Dá se z něj vyčíst spousta věcí. Existuje o tom dokonce věda, které se říká numerologie. Pojďte zjistit, co prozrazuje datum narození právě o vás.

Lucie Cermanová
Lucie Cermanová 16. 04. 2021 13:30

Při výpočtu se vychází ze dne, měsíce a roku narození. Podívejte se, jak vypátrat takzvané životní numerologické číslo, které odhalí vaši životní cestu.

Výpočet životního numerologického čísla

Součet dne, měsíce a roku musí být prostřednictvím ciferace zredukován na jednu číslici. Když jste přišli na svět třeba 5. prosince 1999, vypadá výpočet následovně:

5 nevyžaduje žádný součet.

Prosinec je 12. měsícem roku. Tedy: 1 + 2 = 3. Výsledek je 3.

Rok narození je 1999. Tedy: 1 + 9 + 9 + 9 = 28. 2 + 8 = 10. 1 + 0 = 1. Výsledek je 1.

Nyní se sečtou výsledky dohromady. Tedy: 5 + 3 + 1 = 9. Číslo vaší životní cesty je 9.

A jak vypadají charakteristiky jednotlivých životních čísel?

Číslo 1

Číslo 1 patří nezávislým osobám. Charakterizuje spíše mužskou stránku. Tyto individualisté dokážou dobře využít svou odvahu, když je to zapotřebí. Jsou dobří vůdci. Naopak trochu může vadit jejich tvrdohlavost, někdy možná mírná sobeckost. Slavné osobnosti s tímto číslem: Tom Hanks, Robert Redford.

Číslo 2

Číslo 2 naopak představuje ženskou stránku. Tyto osoby jsou laskavé, zdvořilé a vznáší se nad nimi opar smyslnosti. Mají jemnou a milující povahu. Mívají hudební nadání a nechávají se vést intuicí. Mezi jejich negativní stránky patří sklony k nedbalosti, možná i lenivosti. Slavné osobnosti s tímto číslem: Bill Clinton, Madonna, Wolfgang Amadeus Mozart.

Číslo 3

Lidé s životním číslem 3 bývají kreativní. Mají výbornou představivost a skvěle komunikují. Často bývají inspirací pro druhé, jsou charismatičtí. Trochu v kontrastu s tím je jejich náročnost a negativní vnímání věcí. Někdy bývají nesnášenliví a možná i trochu povrchní. Slavné osobnosti s tímto číslem: Salvador Dalí, Jodie Foster.

Číslo 4

Na osoby s číslem 4 je naprosté spolehnutí. Většinou velmi tvrdě pracují, jsou metodičtí, přesní. Je pro ně typická důvěryhodnost a oddanost. Někdy bývají označováni jako nudní a hůře se snášejí s ostatními. Slavné osobnosti s tímto číslem: Margaret Thatcherová, Arnold Schwarzenegger.

Číslo 5

Lidé s životním číslem 5 mají dobrodružného ducha a spoustu energie. Mají rádi svou svobodu. Rychle se rozhodují, jsou zvědaví a mají odvahu vstupovat do nových situací. Někdy dojem kazí trocha neopatrnosti. Slavné osobnosti s tímto číslem: Charlotte Brontëová, Vincent van Gogh.

Číslo 6

Lidé s číslem 6 jsou milující a schopní projevit lásku i soucit. Ke svým blízkým bývají velmi ochranářští. Jsou spravedliví, často pracují jako zdravotníci nebo učitelé. Právě jejich ochranářský syndrom je někdy až na škodu. Mohou být příliš úzkostliví. Vyvolává to někdy žárlivost, emoční nestabilitu. Slavné osobnosti s tímto číslem: Albert Einstein, Jane Seymourová.

Číslo 7

Sedmičky mívají silnou intuici, bývají velmi inteligentní a duchovně založené. Jsou vytrvalé, moudré a schopné vše dobře analyzovat. Někdy je doprovází chladnější a těžkopádnější chování, mají problém vycházet s lidmi, bývají sarkastické. Jejich povaha vede ke skleslosti nebo melancholii. Slavné osobnosti s tímto číslem: William Shakespeare, princezna Diana.

Číslo 8

Lidé s životním číslem 8 mívají velitelského ducha, což je předurčuje k vedoucím pozicím. Snaží se vše kontrolovat. Bývají realisté a někdy je doprovází necitlivost, občas až krutost, mají sklony k chamtivosti. Lidi s tímto číslem často najdeme mezi náboženskými fanatiky. Slavné osobnosti s tímto číslem: Pablo Picasso, Nostradamus.

Číslo 9

Lidi s číslem 9 charakterizuje lidskost, velkorysost, obětavost, vůle ke spolupráci. Tyto osoby bývají kreativní, romantické, ale zároveň i trochu pyšné. Táhne je to k sebestřednosti a sebelítosti. Někdy je doprovází příliš sentimentu, psychické lability, mohou působit chladně, někdy až arogantně. Slavné osobnosti s tímto číslem: Harrison Ford, Elvis Presley.

Zdroje informací:

facthacker.com

higherperspectives.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články