Erotický horoskop na víkend: Kdo vás svede pro zábavu a kdo bude v posteli předstírat?

Erotický horoskop na víkend: Kdo vás svede pro zábavu a kdo bude v posteli předstírat?
Zdroj: Pixabay

Tento týden nás hvězdy rozhodně nešetří. Podívejte se, co o víkendu hrozí těm znamením zvěrokruhu, která neudrží své touhy na uzdě. Patříte mezi ty, jež čeká pořádné dobrodružství?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 10. 12. 2021 07:00

Tento víkend nám hvězdy v erotické sféře udělají pořádné dusno! Zatímco jedni budou předstírat orgasmus, jiní ohrozí svůj vztah neuváženou nevěrou.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Ohnivé znamení dosáhne tento víkend svého maxima! Cokoliv si Býci zamanou, o to budou bojovat. Mají chuť se nezávazně pobavit. Budou neuvěřitelně sexy, smyslní a odhodlaní. Pokud se tak s tímto znamením o víkendu potkáte, dejte si pozor, aby vás sličný Býk nesvedl jen tak pro zábavu. Jejich energie bude tentokrát neodolatelná. I většinou chladní Střelci budou mít tento víkend problém odolat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Zakousnout se a nepustit - taková bude víkendová strategie Štírů. Konečně se odhodlají ukořistit svůj objekt zájmu a půjdou na to zejména přes sex. Dostane se tak ke slovu posílání erotických zpráv, možná i fotografií a důsledných popisů toho, co by chtěli se svým protějškem dělat. Už je nebaví romantická vánoční atmosféra všude kolem, chtějí žít! Mimochodem, Štíři, vážně víte, co děláte?

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Tady je ve vzduchu nevěra. Drazí Kozorozi, vy si nikdy nedáte pokoj. A ještě to ani nebude stát zato. Pokud tento víkend skončíte v posteli s tím, na koho si myslíte, nezbude vám nic jiného, než po dlouhé minuty předstírat orgasmus. Váš partner bude oslněný, vy neuspokojení a do nového týdne vstoupíte rozčílení. Měli byste raději zauvažovat, zda neoživit vztah, který máte doma. Tohle je stejně jen krátkodobá záležitost.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články