Horoskop lásky na březen 2020: Panny mohou začít hledat jinde, Račice se ocitnou v pokušení

Horoskop lásky na březen 2020: Panny mohou začít hledat jinde, Račice se ocitnou v pokušení
Zdroj: Pixabay
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Největší šance na seznámení mají ženy narozené ve znamení Berana v sobotu 7. března. Měly by proto v tento den vyrazit do společnosti.BÝK (21. 4. - 21. 5.): V neděli 29. března by se měly mít všechny nezadané Býčice na pozoru, protože se v jejich okolí začne pohybovat atraktivní muž.BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Už během prvního březnového víkendu natrefí Blíženkyně na muže, který jim padne do oka. Stane se tak při jejich oblíbené činnosti.RAK (22. 6. - 22. 7.): Račice budou po celý březen v pokušení, protože o ně usiluje hned několik mužů. Největší šanci na navázání vztahu mají ve středu 11. března.+ 8 fotek+ 9 fotek

Přichází první jarní měsíc březen a s ním i nesmělé paprsky sluníčka, které dokáží pohladit po tváři. Podívejte se, které znamení zvěrokruhu vyrazí ven do probouzející se přírody a naváže nový partnerský vztah. Volání jara je silné, zaměřme se proto na znamení, která podlehnou.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 29. 02. 2020 08:49

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Z Beranek se na začátku března stanou úplné lovkyně! Nejatraktivněji budou působit v sobotu 7. března, kdy mají zároveň největší šance na seznámení. V tento večer by rozhodně neměly sedět doma, protože k seznámení má dojít na místě plném lidí. Pravděpodobně půjde o bar, diskotéku či koncert. Ani Beranky, které žijí v dlouhodobých vztazích nepřijdou zkrátka, protože začátek jara slibuje vášnivé chvilky pro všechny zrozenkyně tohoto ohnivého znamení.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nezadané Býčice mají na protějšek vysoké nároky, kterým v současné době nikdo nevyhovuje. Počkat si budou muset až na samý konec měsíce, kdy se situace začne pozvolna zlepšovat a na obzoru se konečně objeví někdo zajímavý. Býčice, které žijí v partnerském vztahu, na tom budou o poznání lépe, protože s nimi bude jejich protějšek trávit více času. Zhruba v polovině měsíce mají navíc Býčice šanci otěhotnět.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Už v prvních březnových dnech poznají Blíženkyně muže, který se jim bude zamlouvat. K seznámení by mělo dojít během zájmové činnosti, jako je sport nebo nejrůznější kurzy. Nápadníků budou mít během března více, ale ten pravý je pouze jeden. Ženy v dlouhodobém partnerském vztahu budou muset svůj protějšek ujišťovat o tom, že jim na něm stále záleží. Partner totiž začne mít pochybnosti o jejich citech.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Račice budou mít hned několik želízek v ohni. Čeká je žhavý flirt a možná i milostné dobrodružství. Pokud Račice nechce v tuto chvíli otěhotnět, měla by myslet na antikoncepci - a rozhodně by neměla podobné starosti nechávat jen na svém protějšku. V pokušení se ocitnou i Račice, které léta žijí ve spokojeném vztahu, protože se jim bude někdo obratně dvořit. Pokušení čeká v za dveřmi po celý březen.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Žhavé Slunce společně s planetou rozmachu Jupiter příznivě ovlivní situaci nezadaných Lvic! Budou vyzařovat pozitivní energii a životní optimismus, který padne do oka nejednomu příslušníku opačného pohlaví. Lvice se nebudou ohledně navazování nových známostí nijak limitovat a mohou randit hned s několika muži najednou. Zadané Lvice by si na svůj protějšek měly dávat pozor, protože s nimi může manipulovat.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

S přicházejícím jarem dostanou Panny chuť vyzkoušet něco nového, takže mohou s klidem opustit vztah, který jim nevyhovuje, a začít hledat jinde. Na nový protějšek by měly narazit během zájmové činnosti, které se věnují. Panny, které jsou v současném vztahu spokojené, ho budou chtít posunout na další level. Jejich cílem je zásnubní prsten nebo narození potomka.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Ženy ve znamení Vah, počátek jara vás nabádá k tomu, abyste byly více aktivní. Pokud toužíte po lásce, musíte jí jít také trochu naproti. Přijměte pozvání přátel na nejrůznější společenské události, kde budete mít mnoho příležitostí k seznámení. Zkuste se také více usmívat, protože jinak působíte na muže příliš uzavřeným dojmem. Ve stávajících vztazích buďte otevřené a neodmítejte návrhy partnera.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štířice se budou snažit zachránit svůj vztah stůj co stůj. Jejich protějšek jim ale situaci nijak neusnadní, když bude čekat, co vymyslí ony. Nezadané Štířice se konečně rozhoupou a osloví člověka, který se jim už delší dobu líbí. Druhá strana bude trochu ostražitá a bude si zpočátku nechávat pootevřená zadní vrátka. Štířice proto budou muset mít dostatek trpělivosti, aby zvládly vztah vybudovat..

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Nezadané Střelkyně by se měly zaměřit na člověka, který jim sedí po intelektuální stránce. V jejich blízkosti se jeden takový muž pohybuje již delší dobu a pokukuje po nich. Není nic jednoduššího, než dát danému člověku šanci a počkat si, jak se celá záležitost vyvine. V dlouholetých vztazích se může objevit žárlivost, kdy bude partner Střelkyni hlídat jako oko v hlavě. Pozor, aby kvůli tomu neutekla!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Příznivá konstelace březnových hvězd přeje lásce! Kozorožky budou mít proto hned několik ctitelů, ze kterých si mohou vybrat. V manželství by se měly Kozorožky vyhnout stereotypu, a to zejména v ložnici, protože jejich intimní život začal trochu pokulhávat. Zkuste vymyslet něco nového a třeba i trochu bláznivého, čím partnera překvapíte. Bát se nemáte čeho, druhá strana přivítá jakoukoliv iniciativu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky mají hned několik obdivovatelů, kteří jim ale nejsou po chuti. Jejich srdce touží po úplně jiném člověku, který zůstává zatím netečný. Pokud mají opravdový zájem, nezbude jim, než udělat první krok. Hvězdy Vodnářkám radí, aby byly odvážné a šly si za svým. Ve stávajících partnerských vztazích jsou až příliš benevolentní a měly by partnerovi nastavit jasné hranice.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Rybky budou hned na začátku měsíce pořádně rozjeté, že je jejich okolí nebude poznávat. Jinak plašší Rybičky se nebudou stydět oslovit cizího muže, pokud jim padne do oka. Tajemné kouzlo Ryb bude teď v březnu posílené magickou Lunou, takže bude tomuto vodnímu znamení opravdu těžké odolat. Svody čekají i na vdané Ryby, které budou bruslit na opravdu tenkém ledě.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články