Horoskop pro pejskaře na léto 2023: Tohle prožijete s vaším božím chlupáčem!

Horoskop pro pejskaře na léto 2023: Tohle prožijete s vaším božím chlupáčem!
Zdroj: Freepik

Letní slunovrat, tedy začátek astronomického léta, nastane ve středu 21. června 2023 v 16:57 hodin. Co si horoskop připravil pro majitele pejsků? Podívejte se, co se svým chlupáčem prožijete v letošním létě!

Jana Matušková
Jana Matušková 19. 06. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V létě 2023 vám oběma nejvíce prospějí výlety do přírody. Pokud tedy pojedete kamkoliv na výlet nebo na návštěvu, vezměte svého pejska s sebou. Cesta vám bude lépe utíkat a navíc můžete společně zažít nejedno dobrodružství.

Býk (21. 4. – 21. 5)

V horkých dnech myslete na zdraví vašeho pejska, to, že nežere, nemusí být vedrem, ale zdravotními obtížemi. Pohlídejte si to! Jinak vás čeká spousta báječných dnů a pokud máte mladého samce, možná se i "zamiluje".

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Váš pejsek se bude chtít vydovádět stejně jako vy, buďte tedy co nejvíc času venku v přírodě. Sami vidíte, že většinu času tráví u vchodových dveří a chce ven, vezměte ho tedy alespoň někam na prodloužený víkend.

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Váš pejsek bude mít v létě 2023 mimořádně lumpačivé období a s největší pravděpodobností často něco provede. Obrňte se trpělivostí a nehubujte ho za to, samotného ho to mrzí. Občas to to prostě stává, tak se s tím smiřte.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V létě 2023 slevte z vašich nároků a tvrdé disciplíny, kterou po svém pejskovi vyžadujete. Bude teď lehce roztěkaný, takže byste se rozčilovali zbytečně. Dejte mu včas, zase se umoudří.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Váš pejsek se v teplém počasí bude chtít mimořádně často mazlit. Nehne se od vás na krok, budete ho mít neustále na klíně a jeho pozornost si budete užívat víc než dost. Bude mít prostě období, kdy vám bude chtít být na blízku.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váš pejsek bude nabitý energií jako už dlouho ne. Bude vyžadovat neustálou péči a vymýšlení aktivit. Bude prostě nezničitelný! Připravte se na pořádný sportovní maraton, při kterém vám nejednou vytečou nervy.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Váš pejsek může být v letních vedrech lehce podrážděný, tudíž byste na něj měli dávat větší pozor než obvykle. Může dokonce reagovat neočekávaně a vy byste mohli být překvapeni.

Střelec (23. 11. – 21.12.)

V létě 2023 pozor na jídlo! Mohlo by se vám vymstít to, že necháte nechráněné jídlo na talíři a váš pejsek ho sežere. Bohužel by mohl mít žaludeční problémy, dávejte si tedy majzla.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Váš pes je prostě nevychovaný, přiznejte si to konečně a začněte s tím něco dělat. V létě 2023 nastane ideální čas, koneckonců večery budou dlouhý a vy se svým chlupáčem budete aktivně trávit více času než doposud. Buďte důslední, vydržte a výsledek se dostaví. Jinak by vám taky mohl váš pejsek přerůst přes hlavu!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pokud cítíte, že by váš pejsek mohl vynikat v nějaké psí dovednosti, začněte s ním v létě 2023 trénovat. Máte velkou šanci, že by se mohl stát šampiónem. Je jedno, jestli to sportovní nebo vytrvalostní disciplína.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

V létě 2023 budete mít pocit, že se svým pejskem dokonale souzníte. Stane se vaším důvěrníkem, vrbou, kapesníkem i nejlepším přítelem. Kdyby mohl mluvit, nikoho jiného byste k životu nepotřebovali.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články