Den svatého Jiří, vylézají hadi a štíři! Co vás dnes čeká podle horoskopu?

Den svatého Jiří, vylézají hadi a štíři! Co vás dnes čeká podle horoskopu?
Zdroj: Pixabay

Svatý Jiří symbolizuje boj dobra proti zlu a jeho svátek se slaví 24. dubna. Podle pranostik dnes také vylézají hadi a štíři. My jsme se na tento den podívali pohledem horoskopu.

Jana Jánská
Jana Jánská 24. 04. 2023 06:00

Svatý Jiří byl podle křesťanské hagiografie římský voják pocházející z Anatolie, dnešního Turecka, který byl uctíván jako mučedník. Jeho svátek se slaví 23. dubna, u nás je to však o den později, protože na ten samý den připadá výročí umučení svatého Vojtěcha. Pro skauty je den svatého Jiří výjimečný, je totiž jejich patronem. A co vám na dnešní den přináší horoskop?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Překypujete nápady a plány, ale realizace se nekoná, nemáte na to sílu. Dnes je ale den, kdy by vám vše mohlo jít od ruky. Pusťte se tedy do toho a půl je hotovo!

Býk (21. 4. – 21. 5)

V případě příznivého počasí buďte dnes odpoledne co nejvíce venku, samozřejmě ne mezi lidmi, ale v přírodě. Načerpáte tolik potřebnou energii po dlouhé zimě.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Dnes doděláte něco, na čem pracujete už pěkně dlouho. Budete mít konečně dobrý pocit z kvalitně odvedené práce a spadne vám kámen ze srdce. Chce to taky nějakou tu oslavičku!

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Dnes se nijak nenamáhejte, lehněte si co nejdříve k televizi a vše, co jde, odsuňte na zítra. Toto není den, kdy budete překypovat energií, proto nic nelámejte přes koleno a relaxujte.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Dnes rozhodně nikomu nelžete, mohlo by se to obrátit proti vám. Lež má krátké nohy, říká se, a dnes by to pro vás mohlo být osudné.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Dnes se věnujte svým zálibám raději než práci. Stejně byste nic konstruktivního nevymysleli. Uvařte pak večer něco dobrého rodině, zatancujte si, přečtěte knížku. Prostě dnes dělejte to, co vás baví.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Dnes byste mohli potkat lásku na celý život. Neseďte tedy odpoledne doma a vyrazte někam, kde můžete potkat svůj protějšek. Jistě něco vymyslíte.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Dnes si zakažte negativní myšlení, ničí vás to. Snažte se myslet pouze pozitivně, uvidíte, že se vám uleví po psychické stránce. Jarní chmury vás pak nedostanou.

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Pusťte se do úklidu a nezapomeňte na detaily. Jaro je tady a je tedy více než potřebné se do očisty domácnosti pustit se vší vervou. Nezapomeňte ani na okna a parapety!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Dnes by bylo ideální, kdybyste mohli celý den prospat, jinak totiž hrozí, že pokazíte něco, co vás bude ještě dlouho mrzet. Myslete na to, vezměte si volno a raději z postele nevystrkujte nos.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Jděte si večer zaběhat nebo se alespoň projít, potřebujete si provětrat hlavu. Jděte sami, už dlouho si potřebujete určité věci v klidu promyslet a udělat zásadní rozhodnutí.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Dnes je den D, kdy byste se měli pokusit oživit váš sexuální život. Je totiž den, kdy je vesmír nakloněn milostným hrátkám.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články