Slaďoučký horoskop plný romantiky: Vodnáři jsou cukrouši z donucení, Býci něhu milují

Slaďoučký horoskop plný romantiky: Vodnáři jsou cukrouši z donucení, Býci něhu milují
Zdroj: Pixabay

Horoskop plný sladké romantiky je tady! Každé znamení zvěrokruhu je v tomto ohledu jiné. Některá znamení romantická gesta milují, jiná se za ně spíše stydí. Jak jste na tom právě vy?

Jana Jánská
Jana Jánská 13. 06. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani zpravidla moc romanticky založení nejsou. Pokud je to ale třeba a očekává se to od nich, dokáží se romanticky naladit, a to třeba u sladkobolných filmů. To pak propadnou kouzlu lásky a vášně.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Jestli je někdo romantik tělem i duší, je to Býk. Miluje dlouhé procházky, něžná slůvka a romantické filmy. Nešetří ani láskyplnými gesty a štědrými dary.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Romantická gesta se u Blíženců moc neočekávají. Lásku projevují jinak, nedívají se ani na romantické filmy. Je to pro ně ztráta času. Řídí se heslem, že důležitější jsou hmotné dary než laciná slova.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Ve večeřích při svíčkách, pugétech růžích a romantických víkendech si libujete. Milujete wellness a vaše chvilky ve dvou, kde se lépe poznáváte. Pamatujte však na to, že lásku je nutné i dávat, nejen dostávat.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Romantika je pro Lva prázdné a zbytečné gesto, nehodlá se jím tedy nějak zdržovat. Raději vydělá nějaké ty peníze a vezme protějšek na luxusní dovolenou.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou mnohdy sobecké, proto nesnesou, když připraví někdo romantiku pro někoho jiného než pro ně. Milují opulentní gesta a velké činy. Z drobností se často nedokážou radovat.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy mají rády malá, drobná, romantická gesta, která ukážou, že někomu na protějšku opravdu záleží. Stačí kytka, čokoláda, kniha nebo třeba víkend v přírodě.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Nikdy nezapomene na výročí, narozeniny či jinou významnou událost. Také rád zajde na romantický film do kina. Tím to ale končí. Svíčky, masáže či sedánky u krbu od něj nečekejte.

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Střelci znají romantické filmy zpaměti. Umí hlášky z nich, znají hlavní představitele a v neposlední řadě by chtěli žít jako jejich hlavní hrdinové.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi si život bez romantiky neumí představit, je pro ně denním chlebem. Milují drobná gesta, něžné doteky i polibky na rozkvetlé louce. Romantika je jejich životní styl.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři by rádi romantice více porozuměli. Nikdy jí nepřišli na chuť a není pro ně něčím, co by jim dělalo radost. Když už musí romantické gesto udělat, je to z donucení.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby milují romantiku a vše s ní spojenou. Večeře při svíčkách, víno a romantický film je to, co dělá jejich večer nezapomenutelným.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články