Mámy podle horoskopu: 3 znamení zvěrokruhu, která jsou pro své děti skvělými parťáky

Mámy podle horoskopu: 3 znamení zvěrokruhu, která jsou pro své děti skvělými parťáky
Zdroj: Freepik

Být mámou není žádná sranda. Která tři znamení zvěrokruhu na to jdou tak trochu jinak? Podívejte se, kdo je s dětmi kamarád, kdo s nimi filozofuje a u koho vždy najdou bezpečnou náruč.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 08. 2022 06:00

Která máma snadněji povolí hranice a kdo je pro děti osobním filozofem? Podívejte se na tři znamení zvěrokruhu, která jsou pro své ratolesti báječnými parťáky.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvi chrání svou rodinu, co jim síly stačí. Lidé narození v tomto znamení nabídnou dětem doma vždy laskavou náruč. A potomci se jim mohou svěřit naprosto s čímkoliv. Lev nikdy nesoudí a naopak nechává svým dětem prostor, aby si na některé věci přišly samy. Jejich vztah se obvykle nepokazí ani v pubertě, kdy mají děti potřebu řádit a hledat hranice.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny mají rády volnost, a tak svým dětem nebrání v jakémkoliv rozhodnutí, nejde-li jim o zdraví. Rády s nimi tráví hodiny filozofováním a konverzacemi o čemkoliv. Panny milují dětský svět, který je naprosto fascinuje a čerpají z něj energii. Děti naopak vidí v Pannách svůj velký vzor, který touží následovat. Dá-li Panna svému dítěti dobrý příklad, padne to na úrodnou půdu.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozoroh je rodič "dítě". Miluje všechny ty šťastné okamžiky, které s dětmi tráví hrou. Nebojí se vtipkovat, rád dětem popustí hranice a zároveň si umí užít, když ho děti učí. Děti obvykle vnímají své rodiče Kozorohy víc jako kamarády než autoritu. Na respektu jim to ale neubírá.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články