Novoluní ve znamení Ryb: Vhodný čas k experimentům, ale i jedno velké riziko

Novoluní ve znamení Ryb: Vhodný čas k experimentům, ale i jedno velké riziko
Zdroj: Freepik

Novoluní ve znamení Ryb nastává v pondělí 20. února 2023 v 08:05 hodin. Přichází období rozletu, kdy by se lidé neměli bát experimentů a nových věcí, v mnoha ohledech může jít i o skvělý začátek něčeho velkého. Co dalšího nás čeká?

Jana Jánská
Jana Jánská 19. 02. 2023 05:47

Novoluní ve znamení Ryb je zasvěceno tomuto vodnímu znamení zvěrokruhu. Ryby obecně jsou kreativní snílci, kteří tak mohou konečně pořádně roztáhnout křídla. Můžete se pustit do experimentů, dopadnou zdárně, kreativitě se meze nekladou. Co všechno novoluní v Rybách přináší?

Novoluní ve vztazích

V mnoha případech se může stát, že nebudete rozumět chování vašeho protějšku, přijde vám zbytečně vznětlivý. Budete muset zapojit vrozený smysl pro harmonii, jen tak zvládnete rozbouřené emoce vašeho souputníka v lásce uklidnit.

K domácí pohodě pak přispěje i to, když otevřete stavidla vaší vrozené nápaditosti. Nesoulad totiž mohl být způsoben přílišným stereotypem, který i kvůli zimnímu období váš vztah plíživě ovládl.

Novoluní v kariéře

V zaměstnání nebo podnikání se můžete setkat s lidmi, kteří se rozhodnou říct vám z plných plic, co jim vadí. Ukočírujte hrozící záchvat vzteku, zkroťte emoce a poslouchejte. Pod nepříjemnou slupkou cizích řečí se ukrývá jedna nepatrná pravda, nad kterou byste se měli zamyslet. V kariéře nestagnujte, buďte iniciativní a uvidíte, jak se k vám úspěch blíží mílovými kroky.

Novoluní a hrozby

Po zdravotní stránce vás čeká poklidné období, fyzické neduhy budou většinu z nás daleko obcházet. Riziko se ale skrývá v hlavě. Krátké dny, studené počasí a nedostatek slunečních paprsků může způsobit, že vás ovládne splín.

Nenechte se tím vykolejit, léčba se ukrývá v přírodě a vhodném trávení volného času. Můžete se třeba pustit do nějaké umělecké činnosti.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články