Šťastný den pro všechna znamení zvěrokruhu: Horoskop o tom, který den je ten váš

Šťastný den pro všechna znamení zvěrokruhu: Horoskop o tom, který den je ten váš
Zdroj: Pixabay
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Energickým Beranům přeje úterý, které je jako stvořené pro nové cíle a nápady.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Býci milují pátek, jelikož si během něho dokáží odpočinout.BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Blížencům patří středa, která přeje komunikaci a novým myšlenkám.RAK (22. 6. - 22. 7.): Pro Raky je nejdůležitějším dnem pondělí, kdy je u moci proměnlivá Luna.+ 8 fotek+ 9 fotek

Každé znamení zvěrokruhu má svůj šťastný den. Neděle například náleží Lvům a Lvicím. Podívejte se, který šťastný den je ten váš a využijte jeho síly ve svůj prospěch.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 15. 03. 2020 11:40

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Šťastným dnem Beranů je úterý, které ovládá ohnivý Mars. Jde o den, který je vhodný k řešení praktických problémů a neshod s ostatními. Nabádá nás k tomu, abychom byli aktivní a dali průchod našim ambicím. Musíme si ale dávat pozor na drobné úrazy, které hrozí víc než jindy.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci se nachází pod patronátem Venuše, proto je jejich dnem pátek. Je to ideální den na setkávání s přáteli nebo na dobrou večeři s partnerem. Člověk by měl v tento den dělat všechno, co má rád a co ho baví. Je to také ideální den na nákupy, kdy se můžeme trochu rozšoupnout.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Středu ovládá Merkur, který je patronem Blíženců. Jde proto o den, který přeje komunikaci a vyjasňování problémů. Lidé jsou najednou společenštější a povídavější, což usnadňuje obchody a uzavírání smluv. Středa je také dobrým dnem pro tvůrčí práci a pro všechny umělecké činnosti.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Dnem Raků je pondělí, které ovládá proměnlivá Luna. Lidé proto bývají emocionálnější než obvykle a snadno podléhají nejrůznějším náladám. Luna je synonymem lásky a citů, proto většina z nás nerada opouští domov, když musí ráno odejít do zaměstnání.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Patronem Lvů je samotné Slunce, proto jim náleží neděle. Ta je dnem, kdy máme odpočívat od práce a věnovat se tomu, co milujeme. Je to den radosti, lásky a tvůrčí aktivity, kdy jsme pány svého času. Slunce nám umožňuje, abychom kolem sebe viděli alespoň na okamžik jen to hezké.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Praktické Panně vládce stejně jako Blížencům činorodý Merkur, proto je jejím dnem v týdnu středa. Právě tehdy můžeme úspěšně započít nový projekt nebo se pustit do náročného úkolu, který jsme několik dní odkládali. Středa přeje pilné práci a vytrvalosti!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Dnem Vah je stejně jako u Býků pátek. Jde o den, kdy bychom se měli soustředit na příjemnější stránky života. Jelikož je pátek pod nadvládou Venuše, měli bychom se věnovat lásce ve všech podobách. V týdnu nedostaneme lepší příležitost pro romantické rande nebo večerní procházku.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Znamení Štíra se nachází pod patronátem tajemného Pluta. Pluto sice nemá svůj den v týdnu, ale velice dobře s ním koresponduje Mars a úterý. To je dnem aktivity, kdy máme potřebnou sílu na dosažení svých cílů. Štíři proto mohou v tento den všechno vnímat intenzivněji.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Dnem Střelců je čtvrtek, který je ovládán nejmocnější planetou Jupiterem. Jupiter umožňuje růst v jakékoliv oblasti a pomáhá k dosažení cílů, zejména pokud jde o ty materiální. Jupiter přináší všeobecný rozhled a možnost rozšiřování si vědomostí.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Planetárním vládcem Kozorohů je Saturn, kterému je zasvěcena sobota. Jde o den, kdy bychom si měli ujasnit priority a svůj další postup. V tento den nás může potkat řada životních zkoušek, které musíme překonat, abychom mohli jít dál.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Patronem Vodnářů je planeta Uran, která svůj den v týdnu nemá. Uran však dobře koresponduje se Saturnem, proto je příznivým dnem pro Vodnáře sobota. Ta představuje celou řadu výzev, neboť je to den, kdy se můžeme naplno věnovat koníčkům a nikdo nás neomezuje. Ideální den pro svobodomyslné Vodnáře!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vládcem Ryb je Neptun, který svůj samostatný den v týdnu nemá. Jelikož je Neptun pánem moří, skvěle ladí s proměnlivou Lunou. Dobrým dnem pro Ryby je proto pondělí, kdy si mohou ujasnit city a emoce. Pondělí také přináší nové příležitosti.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články