Velký horoskop lásky na prosinec 2020: Kdo bude o partnera bojovat a komu hrozí ochladnutí vztahu?

Velký horoskop lásky na prosinec 2020: Kdo bude o partnera bojovat a komu hrozí ochladnutí vztahu?

Je tu poslední měsíc v tomto roce, kdy se můžete seznámit. A vzhledem k tomu, že i opatření se začínají rozvolňovat, měli byste toho naplno využít. Jak poznat toho pravého? Máte do konce roku ještě vůbec šanci na lásku? Vydrží ta současná navždy?

Jana Jánská
Jana Jánská 01. 12. 2020 07:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Muži narození ve znamení Berana jsou temperamentní a zábavní. Bývají to vůdčí typy, které jen tak nepřehlédnete. O svou lásku dokáží bojovat, proto si vás budou hlídat. Připravte se, že Beran může být díky svojí horké hlavě dost výbušný a žárlivý. Jejich výbuchy ale netrvají dlouho, Beran se umí rychle uklidnit a proměnit v malého chundelatého beránka a nepatrnými růžky.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci jsou muži, kteří preferují dlouhodobé vztahy a dokáží byt vytrvalí. Rozhodně neztratí zájem kvůli nějaké maličkosti, ale dokáží budovat vztah hezky od základů. Jsou velkorysé povahy, proto vás rádi zahrnou dárky a pozorností. Mohou být na vás však příliš závislí, že vám samotní po čase přijdou naprosto bezradní. Býci také těžko snášejí jakékoli provokace, jelikož rychle vidí rudě.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Muži narození ve znamení Blíženců bývají pro ženy přitažliví. Jsou komunikativní a dá se s nimi bavit prakticky o čemkoli, jelikož mají všeobecný přehled. Blíženci jsou však dvojčata, proto se musíte smířit s tím, že jsou velice proměnliví a tak trochu dvě osobnosti v jednom. Blíženci nepatří mezi ty nejvěrnější, ale pokud se k vám bude neustále vracet, počítejte s tím, že si vybral právě vás.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci patří mezi uzavřenější muže, kterým může dělat problém někoho oslovit. Když už se vám ale jednou otevře, je jistota, že to myslí vážně. Svoje city vyjadřuje obtížně, ale v hloubi srdce vás velmi miluje. Je to emocionální a náladové stvoření, se kterým je občas těžké soužití. Na druhou stranu Raci patří mezi věrná znamení a touží po rodině, která je pro ně na prvním místě.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev je sebevědomý a ve společnosti nepřehlédnutelný. Nedělá mu problém oslovit ženu, jelikož umí být i obratným svůdcem. Pokud se do vás zamiluje Lev, můžete si být jistá svou atraktivitou, neboť Lev bere svoje partnersky tak trochu jako trofeje. Lev potřebuje jistotu, že své vyvolené může věřit, protože umí být dost žárlivý. Jen pozor, aby váš Lev nebyl příliš dominantní a zahleděný do sebe.

Panna (23. 8. – 22. )

Muži narození ve znamení Panny jsou velmi opatrní a partnerku si pečlivě vybírají. K sobě pustí málokoho a jen v případě, že jsou si druhým člověkem jistí. Krátkodobé známosti mu nic moc neříkají a preferuje ty vztahy, které se vyvrbí z přátelství. Počkat si na muže Pannu se ale vyplatí, protože v něm najdete milujícího partnera, který je velice zodpovědný a věrný.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Patronem Vah je planeta lásky Venuše, proto jsou tito muži okouzlující a pravděpodobně i fyzicky hezcí. Muži Váhy dokáží objekt svého zájmu dobývat a vymýšlet nejrůznější romantická gesta. Mají dobrý vkus, proto všechny dárky od nich vyvolávají nadšení. Někteří z nich jsou ale moc velkými svůdci, proto mají rozehraných hned několik partií najednou a jejich počáteční nadšení z nového vztahu může rychle opadnout.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři bývají pro ženy atraktivní, jelikož oplývají jistým tajemným kouzlem. Jde o muže, kteří jsou velmi vášniví a dokáží uspokojit i tu nejnáročnější partnerku. Jako všichni příslušníci vodních znamení jsou emotivně založení a rychle se jim střídají nálady. Štír bývá dominantnější a rád prosazuje svoje názory, jen si dávejte pozor, aby až příliš nejednal za vás oba.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec je zábavný a dokáže vyprávět historky, které vás dostanou. Jeho život bývá bohatý, proto se s ním rozhodně nebudete nudit. Střelec se ale nerad váže, proto se připravte, že dostat Střelce do chomoutu může být opravdický oříšek. Když už se ale Střelec pro nějakou ženu rozhodne, je si vztahem jistý a umí být věrný. Život s ním je pak jedna velká jízda.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh ví, co od života chce a dokáže se o partnerku postarat. Je to stabilní znamení, které netrpí na výkyvy nálad a je spíš materiálně založené. Pokud vás Kozoroh požádá o ruku, bývá to vztah na celý život, jelikož tento muž nemá tendence měnit a hledat něco lepšího. Kozoroh umí být velice přímý a nerad chodí kolem horké kaše, proto vás jeho přímočarost může občas zarazit.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář bere každý svůj vztah nesmírně vážně a tajně doufá, že jeho nová láska je ta životní. Jde o muže, který má různorodé zájmy a mnohé z nich vás možná překvapí. Udělá mu radost, když se pro některý z jeho koníčků nadchnete a začnete se mu věnovat společně. Někteří Vodnáři mohou být zejména ve vyšším věku trochu samotáři, proto potřebují do společenského života trochu pobídnout.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Muže Rybu si vyhlídněte, pokud hledáte romantika. Příslušníci tohoto znamení jsou také velice kreativní, proto se můžete těšit na různá překvapení a gesta. Mohou být však trochu pasivní, proto počítejte s tím, že v některých věcech budete tahounem vy. Emoce těchto mužů bývají dost silné, proto vedle sebe musí mít partnerku, která to ustojí. Bývají však velmi milující a věrní.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články