Velký horoskop štěstí na květen 2023: Štíři si splní velký sen, Lvy čeká šťastné dobrodružství

Horoskop štěstí na květen 2023: Štíři si splní velký sen, Lvy čeká šťastné dobrodružství
Zdroj: Freepik
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Na Berany čekají šťastné dny o víkendu 6. a 7. května 2023. Možná je i výhra v loterii.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Býci potkají člověka, ze kterého se může stát dobrý kamarád (a u nezadaných Býků i partner do života). Mějte oči otevřené v týdnu od 15. května 2023.
BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Blížence čekají šťastné dny o víkendu 27. a 28. května 2023.RAK (22. 6. - 22. 7.): Raci budou mít šťastnou ruku při výběru čehokoliv v pondělí 29. května 2023.+ 8 fotek+ 9 fotek

Speciální horoskop štěstí pro květen 2023 je tady! Každé znamení zvěrokruhu čeká tento měsíc něco jiného. Někoho úspěch v kariéře, jiného šťastné chvíle s rodinou. V galerii se pak dočtete, které dny v květnu pro vás budou opravdu mimořádné.

Jana Matušková
Jana Matušková 28. 04. 2023 05:13

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Pro osoby narozené ve znamení Berana přichází šťastné období. Květen 2023 přináší novou energii a příležitosti k růstu. Berani by se tak neměli vyhýbat setkávání s novými lidmi, protože nové kontakty se ukáží jako velmi cenné. Berani se v květnu budou moci spolehnout na intuici. Nesmí ale zapomenout udržovat rovnováhu v pracovním i osobním životě, aby předešli vyhoření.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Zrozenci ve znamení Býka by se v květnu 2023 měli spojit s přírodou a hledat stabilitu. Vhodné je udělat si čas i na odpočinek. Štastnou zprávou je, že se objeví nová příležitost. Pečlivě ji zvažte a důvěřujte vašemu instiktu. Dbejte také na své finance a vyhněte se impulzivním nákupům.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, květen 2023 přinese smršť změn a vzrušení - něco z toho bude šťastné, něco méně! Vaše kreativita je na vrcholu, takže přichází ideální doba pro zahájení nových projektů či objevování nových koníčků. Zachovejte si otevřenou mysl a zůstaňte flexibilní, protože vám to pomůže přizpůsobit se nečekaným situacím.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rakům květen 2023 nabízí příležitost k velkému rodinnému štěstí. Pečujte o vztahy s blízkými lidmi a vyjádřete jim vděčnost za jejich podporu. Důvěřujte své intuici a věnujte pozornost svým snům, protože mohou obsahovat cenné poznatky. V tomto období reflexe buďte trpěliví sami k sobě i k ostatním.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi v květnu 2023 pocítí příliv sebedůvěry. Nasměrujte tuto energii do osobních i profesních projektů, abyste dosáhli velkých pokroků - to vás udělá šťastnými. Čeká vás dobrodružství, buďte proto otevření novým zkušenostem a přijímejte změny. Nezapomínejte si uprostřed shonu udělat čas sami na sebe.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Ti lidé ve znamení Panny, kteří se v poslední době necítili zrovna šťastně, budou mít v květnu 2023 ideální čas "poklidit" si ve své duši a položit tak základy pro budoucí úspěšné dny plné pohody. Po celý měsíc se držte při zemi a cvičte se v trpělivosti.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Květen 2023 bude pro osoby narozené ve znamení Vah měsícem štěstí, rovnováhy a harmonie. Jejich diplomatická povaha napomůže k vyřešení řady problémů, a to jak v osobním, tak i v profesním životě. Váhy, vyhledávejte tvůrčí možnosti, abyste se mohly vyjádřit a podělit o svůj talent se světem.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři budou mít v květnu 2023 šťastnou ruku při zahajování nového projektu nebo realizaci dlouholetého snu. Měli byste důvěřovat intuici a nechat se jí vést při přijímání důležitých rozhodnutí. Nezapomeňte si ve všech aspektech svého života zachovat rovnováhu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Ke Střelcům se blíží šťastné období plné dobrodružství a vzrušení. Přichází čas objevování nových míst, myšlenek a kultur. Střelci, váš optimismus a nadšení budou inspirovat ostatní a vytvářet příležitosti k řadě plodných spoluprací. Jen si dávejte pozor na finance a vyhněte se přílišnému požitkářství.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Květen 2023 nabízí Kozorohům skvělou příležitost k profesnímu růstu. Pokud si chytře řeknete o přidání, budete mít šťastnou ruku a pravděpodobně vám bude vyhověno. Štěstí na vás čeká i při nákupech. Dokážete pořídit vše, po čem toužíte, za velmi přijatelné ceny.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Osoby narozené ve znamení Vodnáře čeká v květnu 2023 nepříjemné setkání s nevěrou, což jim nepřivodí zrovna šťastné chvilky. Tato nevěra se nemusí týkat Vodnářů osobně, ale někdo v jejich okolí propadne pocitům zoufalství a bude potřebovat pomoc. Pro Vodnáře je přitom záletnictví něčím, co nenávidí u sebe i u jiných.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Zrozence ve znamení Ryb, kteří jsou již rodiči, zažijí ne zrovna šťastné chvilky s vlastními dětmi. Ryby totiž rády prosazují své představy ve výchově, někdy dětem staví laťku příliš vysoko a zbytečně je tak stresují. Přitom to není vůbec třeba, protože jste přirozenou autoritou a děti k vám samy vzhlížejí. Méně je prostě někdy více.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články