Význam andělských čísel: Které důležité vzkazy bychom neměli ignorovat? (2. díl)

Význam andělských čísel: Které důležité vzkazy bychom neměli ignorovat? (2. díl)
Zdroj: Unsplash

V prvním díle jsme se podívali na čtyři hodiny po půlnoci. Dnes si přečteme vzkazy z následujících hodin až do poledne. Víte, co nám andělé v první polovině dne vzkazují?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 06. 04. 2021 07:00

Druhý díl seriálu o andělských číslech přináší význam časně ranních až dopoledních vzkazů. Nechte anděly, aby nad vámi drželi ochrannou ruku.

04:04

Silná podpora od andělů. Vaše přání budou vyslyšena a brzy se zhmotní v tomto světě. Důvěřujte sobě a vedení shora, že kráčíte po cestě, po které jít máte. Nenechte k sobě přicházet zbytečné strachy, které by váš růst mohly zpomalit.

04:44

Jste obklopeni anděly, kteří vám poskytují nejvyšší možnou míru ochrany. Nebojte se riskovat, jste požehnaní. Štěstí se probudilo a přichází k vám.

05:05

Důvěřujte procesu a nebojte se. Andělé vás chrání. V lásce jste vedeni shora. Dejte šanci novému a pusťte staré. Zpomalte a vychutnávejte si ticho. Přání, která jste vyslali vesmíru, jsou na cestě.

05:55

Dejte si pozor na zdraví fyzického těla! Zakročte dřív, než bude mít vaše jednání následky. Probuďte svou mysl a jednejte ve svém nejlepším zájmu.

06:06

Opusťte obavu z hmotného nedostatku. Va vašem materiálním životě se chystá změna, mohla by k vám přijít věc, po které už dlouho toužíte. Pokud uvažujete o změně práce, andělé při vás stojí, neobávejte se. Vaše myšlenky jsou příliš v nerovnováze, neumíte najít svůj střed.

07:07

Váš sen se stává skutečností! Nepolevujte ve své víře a vytrvejte. Pokud usilujete, aby do vašeho života přišla jakákoliv změna, jste na dobré cestě a už brzy se podaří.

08:08

Strach, který vám svírá srdce, je ovlivňován vnějším světem. Hledejte svoji pravdu. Pokud se cítíte rozpolcení, všechny kousky vaší duše se brzy poskládají zpět.

09:09

Devítka signalizuje fázi dokončení. Otevírají se před vámi nové dveře, kterými můžete vstoupit do další fáze svého života. Nebojte se vykročit a nechat proces, aby plynul. Snažte se a neustávejte ve svém úsilí.

10:10

Myslete pouze na to, na co chcete myslet. Vybírejte si svůj směr a své myšlenky. Staňte se strůjcem svého života. Přitahujete si do svého života úspěch. Jste přesně tam, kde chcete být.

11:11

Bezmezně si věřte. Tato silná kombinace čísel je projekcí vašich myšlenek vesmíru. Přejte si, vizualizujte si a nechte přání odletět tak, aby mohlo být splněno.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články