Aneta (42): Duch zemřelé mi našeptával, abych se zabila. V tu chvíli mi došlo, kde se stala chyba

Aneta (42): Duch zemřelé mi našeptával, abych se zabila. V tu chvíli mi došlo, kde se stala chyba
Zdroj: Pixabay

Aneta má dar od Boha. Dokáže se spojit s mrtvými. Když ji vyhledala zoufalá Katka, aby jí umožnila komunikovat se zesnulou maminkou, pomohla jí. Bohužel tím na sebe přitáhla pozornost ducha zemřelé, který jí našeptával, aby se zabila.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 17. 02. 2022 16:00

Pomohla jsem jedné ženě k tomu, aby se spojila se svojí zesnulou matkou. Od toho dne se se mnou děje něco špatného. Obávám se, že na mně ulpěla její duše, která se mě snaží ovládnout. Musela jsem se jí rychle zbavit, protože by mě nečekalo nic dobrého.

Umím komunikovat s mrtvými

V úzkém okruhu známých a přátel mám pověst té, která se dokáže spojit s duší mrtvého člověka. Nevím, jak jsem k tomu přišla. Možná to byl dar od Boha. To, že něco takového lze, jsem zjistila až v době, kdy mi při autonehodě zemřeli oba rodiče. S jejich odchodem jsem se nebyla schopna smířit.

Dokázala jsem se s nimi telepaticky spojit. Dodnes mi občas pošlou nějakou radu nebo nade mnou drží ochrannou ruku. Před časem mě vyhledala cizí žena s naléhavou prosbou. Její matka roky trpěla depresemi, až nakonec spáchala sebevraždu. Katka mě požádala, abych ji s maminkou spojila. Chtěla ji požádat o odpuštění.

Její matka se jmenovala Romana. Katka mi vyprávěla, jak poslední roky žila. Trpěla úzkostnými stavy a těžkými depresemi, které neléčila. Dokonce tvrdila, že slyší hlasy, které ji nabádají k tomu, aby se zabila, což bohužel nakonec udělala. Katka měla obrovské výčitky svědomí, že mamince nedokázala pomoci. Rozhodla jsem se tedy, že ty dvě zkusím spojit.

Po spojení s poslední zemřelou jsem propadla depresím

Spojení se podařilo, ale bylo jiné než ta, která jsem už měla za sebou. Během procedury jsem se necítila vůbec dobře. Klepaly se mi ruce a svíralo srdce. Nicméně jsem svůj úkol splnila a Katka se mohla s maminkou na pár okamžiků spojit.

Dva dny po tom jsem prospala. Připadala jsem si zcela vyčerpaná. Cítila jsem, že je něco jinak. Bolela mě hlava a napadaly mě chmurné myšlenky. Žiji převážně spokojený život. Mám manžela a dvě děti, nic mi nechybí. Najednou jsem ale měla pocit absolutní zbytečnosti a prázdnoty. Do hlavy se mi vkrádala myšlenka na sebevraždu.

Ze začátku šla docela dobře zahnat. Stačila meditace a bylo po všem. Jenže ne na dlouho. V noci jsem začala trpět sny o tom, jak si beru život. Noční můry se brzy přenesly i do skutečnosti. Nebyla jsem schopna se na nic soustředit. Pořád jako by mi někdo našeptával, abych se zabila.

Duch zemřelé mě ovládal a nutil k sebevraždě

Postupně mi krachlo manželství, přestalo se mi dařit v práci. Deprese mě zcela pohltila. Jediné řešení jsem viděla v sebevraždě. Naštěstí jsem si uvědomila, kdy k té změně došlo. Bylo to v momentě, kdy jsem se spojila s Romanou, která si pod vlivem depresí vzala život.

Zjevně na mě svoji energii přenesla a chtěla po mně to samé. Byla jsem si téměř jistá, že se mě její duch pokouší svést z cesty. Zkusila jsem se s ní znovu spojit a věci narovnat. Utišit její bolest, která přetrvává i po smrti. Je to několik měsíců, co jsem se od ní očistila. Jako na potvoru mě ovšem opětovně kontaktovala Katka s prosbou o další setkání s Romanou.

Tentokrát jsem to musela odmítnout. Katka se přiznala, že trpí depresemi a pomýšlí na sebevraždu. Zjevně i ji chtěla Romana stáhnout k sobě. Doporučila jsem jí, aby už matku nechala odpočívat. Bylo to vlastně pro dobro nás všech.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články