Antonie (24): Je můj přítel opravdu gay? Kamarádky to o něm říkají, ale podle mě se pletou

Antonie (24): Je můj přítel opravdu gay? Kamarádky to o něm říkají, ale podle mě se pletou
Zdroj: Unsplash

Jak dobře znám svého partnera? Takovou otázku si na začátku vztahu položí snad každý. Slečna Antonie má nového přítele, se kterým si mimořádně dobře rozumí. Kamarádky jí ale nasadily brouka do hlavy. Je možné, že je homosexuál?

Natálie Volfová
Natálie Volfová 05. 03. 2023 07:00

Prokop (23) a já spolu chodíme necelý půlrok. Seznámili jsme se přes online aplikaci. Když jsme si začali psát, zdál se být milý. Na prvním osobním setkání mi bylo jasné, že toho máme spoustu společného. A proto byla další schůzka samozřejmost.

Máme stejné záliby

Hned jsme si sedli. Byl to přesně můj typ člověka. Prokop je neřízená střela a já také. Rád dělal věci naplno, ne jen tak polovičatě. Když mu o něco šlo, udělal všechno, aby toho dosáhl. Tomu dobře rozumím, takže jsme si hned měli o čem povídat.

Po pár dalších schůzkách se ukázalo, že toho máme společného čím dál tím víc. Oba rádi nakupujeme. Prokop je snad jediný chlap, který má víc bot než já. Svěřil se mi, že miluje tenisky. A pokud je na trhu nějaký nový model, musí ho hned mít.

Připravil to nejlepší rande

Po měsíci schůzek mě pozval k sobě domů. Bylo to to nejlepší rande, které jsem kdy zažila. Prokop uvařil úžasnou večeři, pak jsme si pustili film. Vybral můj oblíbený snímek Jak ztratit kluka v deseti dnech. Docela mě tím překvapil, netipovala bych ho na to, že se bude dobrovolně koukat na romantickou komedii.

„Tenhle film se mi vždycky líbil. A bylo mi jasné, že se ti bude také líbit,“ řekl mi. Poté napustil vanu a zapálil svíčky. Bylo to tak romantické. Žádný jiný kluk tohle všechno pro mě nikdy neudělal. Prokop se opravdu předvedl a já jsem z něho byla unešená.

Kamarádky si myslí, že je gay

Když jsem svým kamarádkám později vyprávěla, jak náš večer vypadal, vysmály se mi. „Není ti to všechno trochu divné? Má rád nakupování, romantické komedie a čte časopisy s drby? Mám takový pocit, že váš vztah nebude mít dlouhého trvání,“ smála se mi Helča.

Moje kamarádky si očividně myslí, že je Prokop gay. Ale já vím svoje. Kdyby byl gay, přece bychom spolu po koupeli neskončili v posteli. Prokop je možná trochu zženštilejší, ale gay rozhodně není. Aspoň doteď tomu nic nenasvědčovalo. I když je pravda, že jsme spolu zatím jen krátce. Třeba jsem ho špatně odhadla...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články