Čestmír (24): V posteli mě stíhalo jedno fiasko za druhým. Až po letech jsem odhalil příčinu

Čestmír (24): V posteli mě stíhalo jedno fiasko za druhým. Až po letech jsem odhalil příčinu
Zdroj: Unsplash

Čestmír se nám svěřil se svým malým tajemstvím. Dlouho nedokázal žádnou ženu oslovit, takže byl i ve dvaceti stále panic. Když si později nějakou holku pozval domů, pro změnu nebyl schopen sexu. Až po letech zjistil, co bylo příčinou jeho nezdarů.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 19. 04. 2021 13:00

Už na střední škole se mi líbila jedna holka. Chodila o tři třídy výš než já. To, že ji tajně miluji, netušila.

Když mělo dojít na sex, pokaždé jsem selhal

Nedokázal jsem se odhodlat k tomu, abych ji oslovil. Dostudovala školu dřív než já a pak se mi ztratila. Věděl jsem, že mě přitahují převážně starší ženy. Současně jsem ale měl problém nějakou oslovit. Žil jsem v tom, že by mě žádná nechtěla. Po škole jsem začal hodně cvičit, abych si zvýšil sebevědomí.

Když mi bylo dvacet, stále jsem své panictví neviděl jako problém. Kamarádi si ze mě utahovali, že jsem asi gay. Těžko jsem jim vysvětloval, že jsem zatím neměl příležitost nějakou ženu dostat do postele.

Jednou mě tedy vzali na chatu, kde bylo holek požehnaně. Mně se tam jedna zalíbila. Cítil jsem, že s ní bych si to uměl představit. Opět jsem se ale schoval do své ulity a nechal si ji proklouznout mezi prsty. To už jsem byl naštvaný sám na sebe.

Jednoho dne jsem se zamiloval

Měl jsem kamarádku, o které jsem věděl, že mě má ráda. Na sex by určitě kývla. Pozval jsem ji párkrát na rande a doufal, že mi pomůže zbavit se cejchu věčného panice. Když došlo na věc a my leželi nazí v posteli, nezmohl jsem se na nic. Respektive nebyl jsem vůbec vzrušený. Hladil jsem ji po těle i prsou, ale nedělalo to se mnou vůbec nic. Abych nebyl za vola, uspokojil jsem ji alespoň orálně. Dobře mi to ale neudělalo. Doma jsem přemýšlel nad tím, čím to může být. Sex už bych vážně chtěl, ale když přijde na věc, ani se mi nepostaví.

Čas od času jsem sbalil holku, vzal ji domů a doufal, že tentokrát to vyjde. Průběh byl vždycky stejný. Na sex nedošlo, protože jako muž jsem toho nebyl schopen. Začínal jsem z toho být zoufalý. Copak je to normální? V mém věku být panic. Gay také nejsem, o tom jsem přesvědčený. Změna přišla, když jsem jel jednou k matce. Byla u ní akorát kamarádka Miluše (40).

Povídali jsme si spolu hodiny. Měl jsem pocit, který jsem do té doby nepoznal. Záleželo mi na tom, co si o mně Miluše bude myslet. Byla skutečně krásná. V životě by mě nenapadlo, že žena takových kvalit by o mě stála. Začali jsme se pravidelně stýkat. Postupně jsem se do ní zamiloval. Když mi jednou napsala, jestli bych k ní přijel, byl jsem štěstím bez sebe.

Tentokrát to vyšlo

Zatímco já to bral jako lásku, ona měla jiný záměr. Celé to zamaskovala za rozbitá světla v kuchyni, ale přitom chtěla jen sex. Bál jsem se, že opět zklamu. Tentokrát to ale bylo jinak. Vzrušení mi zůstalo a já byl schopen sexuálního aktu. Moje vyvrcholení bylo skutečně velkolepé.

Leželi jsme vedle sebe v posteli a mně to došlo. Abych byl schopen sexu, musím být do dotyčné zamilovaný. Což se stalo právě s Miluší. Já si od toho sliboval vztah. Miluše si chtěla užít se zajíčkem. Odkopla mě a já nevím, co budu dělat dál. Vyhledal jsem psychologa. Ten mi potvrdil, že jsem demisexuál a sexuální přitažlivost cítím jen tehdy, když jsem do ženy zamilovaný.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články