Daniel (26): Poznal jsem dívku v růžovém. Prozření přišlo, když jsem vstoupil do jejího bytu

Daniel (26): Poznal jsem dívku v růžovém. Prozření přišlo, když jsem vstoupil do jejího bytu
Zdroj: Freepik.com

Daniel se zakoukal do Báry přímo na ulici. Uchvátila ho svou vizáží. Nosila růžové a duhové oblečení a nikdy na ní nesměl chybět obrázek jednorožce. Líbilo se to Danielovi i po návštěvě jejího bytu?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 13. 12. 2020 10:00

Vždy se mi líbily ženy, které se něčím lišily. Stačila extravagantní barva vlasů a už jsem ji chtěl. Takhle mě uchvátila Bára.

Dívka v růžovém

Kráčela po ulici a zářila na kilometry daleko. Byla celá v růžovém a měla velmi legrační čepici, která vypadala jako hlava jednorožce. Tak mě to zaujalo, že jsem ji zcela bezprostředně oslovil a pozval na rande. Když na mě promluvila, padl jsem do propasti lásky. Měla pohádkový hlas. Skoro jako malé dítě.

Byla sladká jako cukrová vata. Zašli jsme na teplý čaj. Když se začala v restauraci odhalovat, měl jsem bradu až na stole. Každý kus jejího oblečení byl růžový nebo duhový. Měla mnoho náramků na ruce, které byly ve stejných barvách. Největší překvapení přišlo, když si sundala tu čepici. Měla růžovo-duhové vlasy.

Co si mě tak prohlížíš? Mám slabost pro růžovou a jednorožce,“ řekla jemným hlasem. „Já nic neříkám. Jen jsem to asi ještě nikdy neviděl v takovém množství,“ řekl jsem tak, aby bylo jasné, že se mi to líbí. Když se svlékla jen do trika, uvědomil jsem si, jak je drobná. Přišla mi velmi zranitelná. To ve mně probudilo dávku vzrušení.

Měla specifický styl

Při loučení jsem dal jasně najevo, že se mi velmi líbí. Dala mi svoje telefonní číslo. Volal jsem jí hned druhý den, abych ji pozval na romantickou procházku. Zůstala v mé hlavě natolik, že jsem ji musel hned zase vidět. Tentokrát přišla v růžové teplákové soupravě.

Měla zvláštní boty. Byla to hlava jednorožce. Lidé se za námi otáčeli. Bára si toho nevšímala, zjevně už na to byla zvyklá. Já jsem se místy trochu styděl, protože přece jenom už jí nebylo patnáct let. Na druhou stranu se mi líbilo, že má svůj styl a kašle na okolí.

Takto jsme se scházeli asi měsíc, než jsem se odhodlal, že ji pozvu k sobě. Před naplánovaným víkendem, kdy měla přijet, se nám v domě stala havárie. Byl jsem naštvaný, protože to mohlo slušně narušit moje plány. Bára neváhala a řekla, abych přijel já k ní. Ulevilo se mi. Moc jsem se na ni těšil.

Působilo to děsivě

Nakoupil jsem nějaké víno, dal si sprchu a těšil se za Bárou. Když jsem přišel, na stole čekalo jídlo. Já nalil víno a usadil se. Rozhlížel jsem se po obýváku a pomalu mi to docházelo. Bára nemá slabost pro růžovou, ona je vyloženě maniak.

Stěny byly růžové a všude byly fotky jednorožců. Koberec byl růžový se vzorem jednorožců. Jídlo jsem dostal také na talíři, ze kterého se na mě usmívalo již zmíněné zvíře. Nedovolil jsem si to komentovat, ale začínalo mi docházet, že ta holka má asi problém. Po jídle jsem si došel na toaletu, kde mě čekal další šok. Toaletní papír byl taktéž šíleně růžový a s potiskem jednorožců. Můžete hádat, jak vypadal její kartáček na zuby.

Ta zvířata byla úplně všude. Přišla za mnou a zatáhla mě do ložnice. Když jsem spatřil povlečení na posteli, už mě to ani nepřekvapilo. Ovšem to nejlepší mě teprve čekalo. Bára přede mnou stála celá nahá. Po svém těle měla všude vytetované jednorožce. Jsem možná zbabělec, ale lekl jsem se toho tak, že jsem se sbalil a utekl. Dnes dávám přednost zcela obyčejným ženám. Je to větší jistota.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články