David (29): Zážitek z oné noci už z paměti nevymažu. Takovou hrůzu jsem totiž ještě nezažil

David (29): Zážitek z oné noci už z paměti nevymažu. Takovou hrůzu jsem totiž ještě nezažil
Zdroj: Unsplash

David se s námi rozhodl podělit o příhodu, kterou zažil jedné noci při rozlučkové akci u sousedů. Když byla zábava v plném proudu, přihodilo se něco moc zvláštního.

Jana Jánská
Jana Jánská 11. 08. 2021 14:00

Bydlím ve čtvrti rodinných domků, které jsou staré minimálně padesát až osmdesát let, takže se v nich už pár generací vystřídalo.

Najednou se rozštěkali psi

Jedna sousedka pořádala rozlučkovou párty, protože se s manželem rozhodli prodat barák a z výtěžku postavit nový na vesnici, kde hodlali dále žít.

Jak už to bývá, hodně se pilo a jedlo. Opravdu jsme si to užívali. Když noc pokročila a zábava byla v plném proudu, najednou se rozštěkali psi. "Co se to děje?" otázala se sousedka a zvědavě se rozhlížela kolem. Na příčinu jejich neklidu ale nepřišla.

Paralyzoval nás nevysvětlitelný strach

Ten se přesto stupňoval. Psi začali kňučet a schovávat se pod stůl. A pak jsme to pocítili i my. Jako by nás někdo paralyzoval. Několik minut jsme se nemohli hýbat ani mluvit. Zmocnila se mě těžko popsatelná hrůza. Jak rychle to přišlo, tak to odešlo. Vzápětí hostitelce zazvonil telefon. Volala jí známá, že zničehonic dostala nevysvětlitelný strach a musela se s tím někomu svěřit.

Dlouho jsem si zážitek té noci nechával pro sebe. Až po čase jsem se rozhodl promluvit s několika lidmi. Zjistil jsem totiž, že hostitel je členem jistého seskupení Luciferiánů. Nebyl to však prý on, kdo nás dostal do takového stavu, ale někdo vysoko postavený z temnot. Od té doby, ač se sousedi odstěhovali, nemám klidné spaní...

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články