Diana (35): Potkala jsem muže, co mi kdysi zlomil srdce. Rozhodla jsem se, že pomsta bude sladká

Diana (35): Potkala jsem muže, co mi kdysi zlomil srdce. Rozhodla jsem se, že pomsta bude sladká
Zdroj: Unsplash

Diana po mnoha letech potkala muže, co jí v mládí pěkně zamotal hlavu. Nezachoval se tehdy pěkně, ale dnes si to vůbec nepamatuje. To ji dost naštvalo. Umínila si, že mu to oplatí.

Michaela Hájková
Michaela Hájková 11. 05. 2023 13:00

Kamarádka mi na jedné akci představila Petra (38), prý bychom se mohli znát z našeho rodného města. Znala jsem ho velmi dobře, jeho zradu jsem mu ještě neodpustila. A ten blb si dovolil to na mě znovu zkoušet.

Jeho způsob dvoření se příliš nezměnil

Petr byl můj „první“. Po naší společné noci mě rovnou poslal k vodě. A to dost nehezkým způsobem. Nemluvila jsem s ním dlouhých osmnáct let.

Dnes už mám zdravé sebevědomí, takže jsem se ním dala do řeči. Narážela jsem na naši společnou minulost, ale vypadalo to, že Petr si podrobnosti nepamatuje. Věděl, že „něco proběhlo“, jenže to je vše. Zato měl velkou snahu znovu mě dostat. Asi si myslel, že na něj celý život vzpomínám s láskou.

Musela jsem se smát tomu, že používá totožné věty a fígle. Chtěla jsem ho odpálkovat, ale pak mě napadlo, že se mu pomstím. Vypadal k světu, klidně si s ním povyrazím. A potom mu to osolím.

Začali jsme spolu randit

Vídali jsme se dva týdny a já do toho dávala veškeré svoje schopnosti. Snažila jsem se být svůdná i nedostupná a Petr ze mě začínal šílet. Chtěla jsem, aby se do mě zamiloval.

Bylo to na dobré cestě. Od kamarádky jsem zjistila, že nemluví o nikom jiném než o mně. Seznámila jsem se s jeho babičkou a vzali jsme ji na výlet. Nemohla jsem si nevšimnout Petrových zamilovaných pohledů. Nastala chvíle, kdy si s ním užiju a pak ho odkopnu. Jako on mě.

Byla to docela milá noc, ačkoliv Petrovy milostné dovednosti se nikam neposunuly. Druhý den ráno jsem si z jeho bytu sebrala všechny svoje věci a odešla. Na jeho naléhavé zprávy a telefonáty jsem dlouho nereagovala. Když se objevil u mých dveří s kytkou, šla jsem s pravdou ven.

Dostala ho vlastní slova

Promiň, ale já teď nemám čas na vztah. Bylo to fajn, snad nejsi zamilovaný nebo tak něco,“ pronesla jsem chladně jeho vlastní slova. Nechápavě na mě zíral. A tak jsem mu osvěžila paměť.

Vyprávěla jsem mu, jak mě tehdy přemlouval a nosil mi kytky. Ráno po mém prvním milování mi řekl přesně takovou hrůzu. A další den už se držel za ruku se spolužačkou ze školy. Pomsta byla opravdu sladká...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články