Dominik (24): Místo polibku pod třešní přišel velký trapas. Přítelkyně mi nakonec pláchla s jiným

Dominik (24): Místo polibku pod třešní přišel velký trapas. Přítelkyně mi nakonec pláchla s jiným
Zdroj: Unsplash

Dominik zažil na prvního máje příhodu, po které by se asi kdekdo červenal jak rajče. Tehdejší přítelkyni Ivetu se chystal políbit pod rozkvetlou třešní, místo láskyplné chvíle však přišel šok. Pokálel ho pták a pořádný trapas byl na světě.

Jan Švanda
Jan Švanda 14. 04. 2023 10:00

S Ivetou (22) jsem chodil necelé tři roky a přišlo mi, že náš vztah je stále hezčí, byť prvotní zamilovanost už opadla. Byla to atraktivní bruneta s vlasy střiženými na mikádo, svůdnýma modrýma očima a sexy postavou, za kterou se ohlédl kdejaký chlap. Kamarádi z ní doslova šíleli. Musel jsem se tenkrát hodně snažit, abych tuhle šťabajznu ulovil, protože vlčáků stálo ve frontě opravdu dost.

Na polibek pod třešní nedošlo

Iveta měla romantickou povahu a vyloženě zbožňovala procházky. Pomalu se blížil květen, tedy měsíc lásky. A já chtěl na prvního máje dodržet populární tradici, polibek pod rozkvetlou třešní, který ženě přinese krásu, přitažlivost a plodnost.

V rozlehlém parku, jenž se nachází kousek od jejího domu, jsem si na konci dubna vytipoval jednu pěkně rostlou třešeň. Moc se mi líbila. Lepší místo pro prvomájový polibek jsem si v tu chvíli nedokázal představit.

Počasí bylo hezké, takže nebylo těžké Ivetu přesvědčit, že půjdeme na procházku právě do tohoto parku. Na rande se ohákla a já z ní nemohl spustit oči. Došli jsme do parku a po několika minutách jsem ji zavedl až pod třešeň. Upřeně jsem jí hleděl do očí a chystal se k polibku. Jenže záhy došlo k něčemu naprosto nečekanému, na co do smrti nezapomenu!

Zostudil mě pták

Kousek nad hlavou mi prolétl nějaký pták a jako na potvoru se rozhodl vykonat potřebu. K mé obří smůle pokálel zrovna mě! Měl navíc tak přesnou mušku, že se trefil přímo mezi oči. Ivetu to šíleně rozesmálo. Řehtala se na celé kolo, až se kolemjdoucí zvědavě otáčeli. Já naopak šílel a nejradši bych se v ten moment neviděl. Hrozný trapas... Iveta mi podala ubrousek. Z obličeje jsem si utřel výkaly, jenže stejně jsem dál vypadal jako totální blbec.

Z romantického odpoledne se stala blamáž. Na líbání pod stromem už samozřejmě nebyla nálada. Šli jsme okamžitě domů. Já celou dobu ani nepromluvil, zatímco Iveta se potutelně usmívala. Cítil jsem se hrozně, rozloučili jsme se bez pusy. Ona o polibek nejevila zájem a já se tak strašně styděl, že jsem raději pelášil domů.

Říká se, že když vás pos… pták, přináší to štěstí. Vím, že jsem o pár dnů později vyhrál pár korun na stíracím losu, který mi vnutila paní na poště. V lásce mi však štěstí rozhodně nepřálo. Od té doby totiž náš vztah šel do kopru. Už to nebylo jako dřív, kdy jsme si posílali zamilované zprávy a vyměňovali láskyplné pohledy.

Rozešli jsme se

Iveta na mě pořád něco viděla, jednou jí vadilo tohle, podruhé zase něco jiného. Obvykle kraviny, které ovšem strašně řešila, jako by se jednalo o zásadní věci. Vrchol naší krize nastal zhruba o pět měsíců později, kdy jsem ji načapal v objetí s neznámým mladíkem.

Rozešli jsme se ještě ten den. Iveta vlastně nechtěla vůbec nic řešit a cokoliv mi vysvětlovat. Zjevně měla o nás dvou už nějakou dobu jasno. Bylo znát, že je myšlenkami jinde, respektive v náručí jiného muže. Nemělo smysl náš vztah protahovat.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články