Honza (51): Šel jsem mladé sousedce pomoci s ucpanou toaletou. Netušil jsem, jak se to zvrhne

Honza (51): Šel jsem mladé sousedce pomoci s ucpanou toaletou. Netušil jsem, jak se to zvrhne
Zdroj: Unsplash

Honza neměl ponětí, jak snadné je být manželce nevěrný. Stačilo ovšem jedno zaťukání na dveře, kdy mladá sousedka potřebovala pomoct s ucpanou toaletou, a průšvih byl na světě.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 23. 07. 2021 10:00

Před rokem jsme se s manželkou Lídou (45) nastěhovali do nového bytu. Práce kolem baráku nám přerostla přes hlavu, a tak jsme usoudili, že bude lepší na stáří trochu ubrat. Pořídili jsme si tedy zrekonstruovaný byt a hodili nohy nahoru. To jsem netušil, jak moc mi přestěhování změní život.

Jednou u nás zaklepala mladá sousedka

Se ženou žijeme prostě. Ona se živí jako sekretářka v advokátní kanceláři a já už roky pracuji jako instalatér. Máme spolu syna Pavla (15). Vždycky v létě jedeme na čtrnáct dní do Chorvatska a v zimě na hory. Jinak celý rok jen pracujeme. Naše životy jsou vlastně až k uzoufání fádní.

To se ale po nastěhování se do nového bytu změnilo. Já měl najednou více času. Nemusel jsem po práci sekat zahradu nebo štípat dříví na zimu. Mohl jsem v klidu přijít domů, uvařit si kávu a koukat na televizi. Jednou mě při odpolední siestě vyrušilo zaklepání na dveře. Když jsem je otevřel, stála tam mladá sousedka.

,,Omlouvám se, že vás ruším,“ promluvila něžným hláskem. ,,Ucpal se mi záchod a potřebuji vaši pomoc,“ dodala. Asi věděla, čím se živím. Vzal jsem do ruky nářadí a vydal se s ní do osmého patra. Celou dobu jsem koukal na její vypracovaný zadeček, jak se hezky pohupoval ze strany na stranu. Otevřela dveře svého bytu a já zaregistroval vůni koláče.

Poděkovala mi dost zvláštním způsobem

Ukázala mi, kde je toaleta, a já se pustil do práce. Netuším, co do toho záchodu hodila, ale ucpaný ho měla solidně. Občas se přišla podívat a pořád dokola mi děkovala. ,,Co já bych si bez vás počala,“ prohlásila a dala mi ruku na záda. Projelo mnou vzrušení, a to bez ohledu fakt, že jsem se jednou rukou hrabal v záchodové míse.

Když jsem toaletu zprovoznil, sousedka mě vyzvala, abych si vypil kávu. K tomu mi přinesla kousek toho úžasně vonícího jablečného koláče. S chutí jsem se do něj zakousl. ,,Ten je tedy výbornej,“ pochválil jsem ji a utřel si drobenku z vousů. Lačně se na mě dívala a já trochu znejistěl. Vzala mi talíř z ruky a položila ho na stůl.

,,Jak vám můžu poděkovat?“ zeptala se a klekla si ke mně. Začala mi rozepínat kalhoty a já tušil, co bude následovat. Nikdy jsem svoji ženu nepovedl. Nicméně je pravdou, že jsem nevěře nikdy nebyl tak blízko, jako v tu chvíli. Nedokázal jsem tomu odolat a nechal Marušku (22), aby mi udělala dobře. Tím to ale neskončilo. Zavedla mě k sobě do ložnice, kde se na mě vrhla.

Do osmého patra jezdím až moc často

Seběhlo se to tak rychle, že jsem ani neměl pocit, že manželku podvádím. Sex s tak mladou holkou bylo něco, co jsem roky nezažil. Nechala mě dojíst koláč, poděkovala mi a vyprovodila mě ke dveřím. Vrátil jsem se domů, kde už na mě čekala Lída. ,,Kde se couráš? Jdeme do toho kina?“ zpražila mě. Byl jsem myšlenkami jinde. Bylo jasné, že nemohu říct pravdu. Slíbil jsem si, že to bylo poprvé a naposledy.

O víkendu ale někdo znovu zaťukal na dveře. Otevřela Lída. ,,Máte doma manžela? Vytekl mi záchod. Mohl by mi pomoct?“ poznal jsem Maruščin hlas. Lída mě k ní znovu vyhnala. Se záchodem nic nebylo. Měla opět upečený jablečný koláč. Museli jsme zvládnout rychlovku, protože jinak by Lída mohla pojmout podezření. Bojím se dne, kdy to celé praskne. Jezdím totiž do osmého patra příliš často.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články