Kamil (51): Manželka si kvůli mně nechala zvětšit poprsí. Mám ale dojem, že ji baví především zájem okolí

Kamil (51): Manželka si kvůli mně nechala zvětšit poprsí. Mám ale dojem, že ji baví především zájem okolí
Zdroj: Unsplash

Kamil má na jednu stranu radost, že si jeho žena nechala udělat nová prsa. Ona si nově nabyté sebevědomí užívá plnými doušky. Jenže on už začíná být na její sexy výstřih žárlivý.

Michaela Hájková
Michaela Hájková 04. 06. 2023 10:00

Moje žena Denisa (47) se rozhodla nechat si vylepšit poprsí. Mělo to být překvapení pro mě. Opravdu mě tím dost šokovala. Neměl jsem totiž na vybranou. A teď mám vedle sebe úplně "novou" manželku, která se s radostí začala obnažovat.

Manželka mi vyrazila dech

Denisa měla úpravu poprsí promyšlenou už roky. Operaci si naplánovala tak, abych se o ničem nedozvěděl. Na jaře odjela s kamarádkou do lázní. A když se vrátila, tvrdila, že je nemocná. Ležela v ložnici a já jí jen nosil ke dveřím jídlo, abych prý nechytl silně nakažlivou chřipku.

Zhruba po týdnu už potřebovala pomoci s oblékáním a musela tedy vyzradit pravdu. Měla zafáčovaný celý hrudník. Zprvu jsem nic nechápal. Bál jsem se, že prodělala nějakou těžkou chorobu. „Vždycky jsi měl rád velký prsa... Řekla jsem si, že tě ještě na stará kolena potěším. Ale bolí to jako čert," pronesla najednou. A mně se hned rozsvítilo.

Pak mi vše podrobně vylíčila a za pár dní jsem viděl na vlastní oči výsledek. Musel jsem uznat, že šlo opravdu o větší velikost, než jsem čekal. „Máš radost, vid?" chtěla vědět Denisa a já jen užasle kývl. Ve skutečnosti jsem ale nebyl potěšen tak, jak doufala.

Dodalo jí to sebevědomí

Věc se má tak, že jsem prsa svojí ženy miloval i nedokonalá. Jistě, pěkná pevná ňadra nezkazí žádnou legraci a vždy zaujmou. Ale u sebe doma je mít nepotřebuji. A když navíc vím, kolik to stálo peněz! Přiznávám, že to mě vyloženě rozčilovalo.

Manželka mě ujistila, že šlo o její úspory, ale stejně mi bylo peněz líto. Viděl jsem, jaké má bolesti. A navíc mohlo dojít ke komplikacím při hojení, nemluvě o běžných reoperacích. Kroutil jsem nad tím vším potají hlavou. Pokud to ale na druhou stranu dělala kvůli mně, dojalo mě to.

Jen co se prsa zahojila, Denisa vytáhla ty nejtěsnější šaty s výstřihem. A já na ní viděl, jak jí mnohonásobně stouplo sebevědomí. Mojí ženě to vždycky slušelo, ale teď si za ní mohli muži hlavy ukroutit. Bavilo mě to asi dva dny, pak už jsem byl na pohledy mužů do výstřihu mé manželky značně alergický.

Začal jsem žárlit

Nebudu lhát, na nové vnady jsem si zvykl rychle. Když ale navrhuji Denise, aby si přes sebe něco přehodila, když vyráží sama ven, směje se mi. Nedávno přijela s nákupem v bílém nátělníku a bez podprsenky. Ne že by to nevypadalo pěkně...

Ty hlupáčku, zaprvé je horko a zadruhé teď podprsenku ani nepotřebuju," zatrylkovala moje žena. Nevím, jestli ji mám všude doprovázet jako bodyguard, nebo si jednou zvyknu.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články