Karina (35): Manželův sen se zhmotnil v ložnici. Ještě nikdy jsem se tak nebála o život

Karina (35): Manželův sen se zhmotnil v ložnici. Ještě nikdy jsem se tak nebála o život
Zdroj: Freepik

Karina zažila něco, pro co jen těžko hledá vysvětlení. Zatímco její manžel Břetislav spal, ona viděla v ložnici dvě podivné ženy. Jedna z nich k němu natahovala ruce a chtěla ho škrtit. Karina se nemohla ani pohnout. Šlo o nebezpečný sen, který se nějakým způsobem dostal do skutečnosti.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 08. 05. 2022 16:00

Stalo se nám něco, pro co s manželem Břetislavem (37) jen těžko hledáme vysvětlení. Byla to obyčejná noc, nakonec se ale změnila v noční můru. To, co jsem viděla na vlastní oči v ložnici, se Břéťovi promítalo ve snu. Je pro to nějaké logické vysvětlení?

Noční návštěva neznámých bytostí

V panelovém domě bydlíme déle jak patnáct let. Hned po nastěhování prošel náš byt rozsáhlou rekonstrukcí. Nikdy se nám tam nedělo nic zvláštního, nebo strašidelného. Ještě donedávna jsme žili celkem v pohodě. Můj klid nabourala podivná příhoda. Šli jsme spát kolem desáté hodiny, jako každý večer.

Manžel usnul dřív než já, a tak jsem si ještě chvíli četla. Pak jsem také zavřela oči a usnula. Kolem druhé hodiny mě vzbudil zvláštní pocit. Vnímala jsem, že nejsme v místnosti sami. Myslela jsem si, že se probudilo jedno z dětí. Usedla jsem na postel a snažila se přes slepené oči zjistit, kdo stojí v rohu ložnice.

Když jsem si oči pořádně promnula, viděla jsem tam stát ženu. Měla nebývale dlouhé ruce a velikou hlavu. Poté se otočila do druhého rohu pokoje. Tam stála další žena, která vypadala o poznání děsivěji. Pomocí krátkých slov, kterým jsem nerozuměla, spolu zřejmě komunikovaly. Ta, co měla dlouhé ruce, se začala natahovat k mému manželovi.

Podivné ženy se snažily manželovi ublížit

Břéťa začal sténat a hekat. „Nechte mě být. Já s vámi nikam nejdu," mluvil ze spaní. Chtěla jsem do něj strčit, aby se probudil. Moje ruka ale byla nehybná. Měla jsem pocit, že váží snad tunu. Nemohla jsem se ani hnout. Otevřela jsem ústa, abych mohla začít hystericky křičet, ale rty se mi ani nehnuly.

Ta postava se pořád natahovala k manželovi. Čím blíž byla, tím víc Břéťa prosebně sténal. V hlavě mi létala jedna myšlenka přes druhou. Kdo to je? Co tu chtějí? Ublíží mu? Ještě nikdy jsem se takto nebála o holý život. Když už ho žena držela pod krkem, vtrhla nám do pokoje dcera Mája.

„Mami, já se bojím," zakřičela. Obě ženy zmizely, lépe řečeno se postupně vypařily. „Mami, kdo to byl?" děsila se Mája. Já jsem se mohla zase hýbat, tak jsem rychle vzbudila manžela. „Jsi v pořádku?" zeptala jsem se ho a držela mu hlavu v náručí. „Já měl hrozný sen," ztěžka dýchal. „Nějaké dvě ženy se mi snažily ublížit. Jedna mě chtěla uškrtit. Bylo to tak živé...

Manžel si z noci nic nepamatuje

Když jsem manželovi řekla, že nějaké dvě ženy byly u nás v ložnici, tvářil se dost nevěřícně. „To byl jen sen, drahá," snažil se mě uklidnit. „Já je ale viděla. Stály támhle v rohu," ukázala jsem prstem. Břéťa vstal z postele a šel se na to místo podívat. Na zemi se leskly třpytky. „To přece není možné," hlesl.

Mája mi dala za pravdu, protože i ona je viděla. Šli jsme pak spát do pokoje k dětem. Když jsme ráno vstali, Břéťa si na nic nemohl vzpomenout. Teď mě má za blázna. Já ale vím, co jsem viděla. Nemám zdání, co to mělo znamenat. Myslím si, že moje klidné spaní vzalo na nějaký čas za své.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články