Libuše (47): Manžel dvakrát po sobě selhal jako muž. Nyní stojíme před těžkou zkouškou

Libuše (47): Manžel dvakrát po sobě selhal jako muž. Nyní stojíme před těžkou zkouškou
Zdroj: Freepik

Libuše řeší problém se svým manželem. Ten dvakrát po sobě v posteli selhal. Nedošlo u něj k erekci a on od té doby odmítá sex. Libuše se mu snaží vysvětlit, že o nic nejde. Jenže mužské ego je mužské ego.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 27. 05. 2021 10:00

Lubošovi bude za rok padesát pět let. Myslím si ale, že na svůj věk vypadá pořád skvěle. Je v dobré formě. Naše manželství překonalo ledacos. Nyní stojíme před další zkouškou, která jak se zdá, bude jedna z nejtěžších.

Znovu jsme oživili náš sexuální život

Známe se téměř třicet pět let. Byli jsme sousedé přes kopec a už jako děti jsme si spolu hráli. Chodili jsme na stejnou školu. Po maturitě jsme se rozdělili a několik let se neviděli. Dala nás dohromady až obyčejná náhoda. Brali jsme se v době, kdy mi bylo dvacet tři let. Tím, že jsme se svým způsobem znali už dávno, bylo naše manželství pohodové.

Věděli jsme o potřebách toho druhého. Velmi rychle jsem otěhotněla. Máme spolu dvě dospělé dcery, které už u nás nebydlí. To byla první zkouška našeho vztahu. Když od nás holky odešly, dlouho jsme nevěděli, co s prázdným hnízdem. Najednou jsme se museli umět zabavit spolu. Chvíli to sice trvalo, ale nakonec jsme v tom našli zalíbení.

Věnovali jsme se turistice a naší zahrádce. Znovu jsme oživili náš sexuální život. Frekvence sice nebyla jako za mlada, ale sex dvakrát týdně jsme zvládali. Užívala jsem si ten pocit, že se nemusím bát, že nás někdo vyruší. Luboš na tom byl stejně a v posteli byl hotový samec. Pořád věděl, jak na mě.

První selhání v posteli

Po Lubošově změně zaměstnání frekvence sexu trochu poklesla. Chodil domů unavený a vystresovaný, aby prošel zkušební dobou. Až po dvou měsících na mě sám vyrukoval s tím, že by si dal říct. Šli jsme naší osvědčenou cestou přes předehru. Líbala jsem ho za krkem a zajela rukou pod peřinu. Tam byl ale klid. Jeho penis nehnutě ležel, jako by se ho to netýkalo.

Strčila jsem hlavu pod peřinu a chtěla Luboše nažhavit orálně. Jenže jeho penis nereagoval. Po chvíli jsem bezradně vystrčila hlavu. ,,Co je? Nějak se mu nechce,“ špitla jsem. Snažila jsem se ještě chvíli, ale k erekci nedošlo. Luboš už byl značně nervózní, až mě nakonec odstrčil. Chtěla jsem to zachránit, tak jsem řekla: ,,O nic přece nejde, asi jsi přetažený.“ A dala mu pusu.

,,O nic nejde? To teda jde! Tohle se mi ještě nikdy nestalo,“ osopil se na mě a otočil se ke zdi. Bylo zbytečné cokoliv říkat. Vím, jak jsou na to muži hákliví. Nechala jsem to raději být. Ráno z toho byl ještě přešlý, ale odpoledne, když přišel z práce, už se choval normálně. Za pár dní jsme to zkusili znovu.

Začal odmítat sex

Luboš po mně vyjel jako nadržený pes. Byl agresivní a šel tvrdě na věc. Mně bylo hned jasné, proč to tak je. Chtěl mi dokázat, že je ještě chlap. Předehra šla stranou a zuřivě mě líbal. Vyvinul tím na sebe ale takový tlak, že ani tentokrát k erekci nedošlo. Hned jsem ho chlácholila, ať na sebe netlačí, že to chápu. Ohnal se slovy. ,,Já jsem impotent, chápeš to? Víš, co to pro mě znamená?

Udělal z toho obrovský problém. O lékaři a nějaké pomocné tabletě nechce ani slyšet. Uzavřel se do sebe. Sex je u nás zakázaný. Kdykoliv se o něco pokusím, hned mi dá jasně najevo, abych toho nechala. Doufám, že se zase umoudří a společně najedeme nějaké řešení.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články