Marcela (24): Přítel je tam dole hodně vyvinutý, což v našem vztahu dělá paseku

Marcela (24): Přítel je tam dole hodně vyvinutý, což v našem vztahu dělá paseku
Zdroj: Freepik

Marcela řeší s přítelem zapeklitou věc. Evženův penis je příliš veliký a její pochva příliš úzká. Sex je pro ně téměř nemožný. Jako partneři si velmi sedí, ale tento problém se začíná na jejich vztahu podepisovat. Marcela doufá, že to nebude důvod k rozchodu.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 18. 03. 2020 13:00

Řešíme s přítelem problém, který se na první pohled jeví jako úsměvný. Evžen (28) má veliký a tlustý penis, který mi téměř při každé poloze způsobuje bolest. Ani po roce nejsme schopni najít vhodnou polohu, při které bych si i já přišla na své.

Přítelův penis se do mě nevejde

Na první sex došlo po dvou měsících vztahu. Už když jsem během orálního sexu měla jeho penis v ústech, pochopila jsem, že vidím unikát. Evženův penis je veliký, a ještě ke všemu tlustý. Do pusy se mi vešel jen tak tak a stejně došlo na natržené koutky. Nenapadlo mě, že se do mě nemusí vejít. Díky předehře jsem lehce zvlhla a doufala, že to půjde jako po másle.

Jeho penis ve mně nebyl ani z poloviny, a už jsem vyjekla bolestí. „Tak takhle to nepůjde," přiznala jsem barvu. Evžen začal hledat nějaký lubrikační gel, který by nám mohl pomoci. S ním, nebo bez něj, jeho penis se však do mě bez bolesti nevešel. Díky bohu, že byl Evžen něžný a netlačil na pilu. Naše první milování skončilo vzájemným orálním uspokojením.

„Nezlob se, ale vážně to dost bolelo," omlouvala jsem se za nepovedenou noc. Evžen s tím byl v pohodě. Evidentně to nebyla jeho první taková zkušenost. Nenechali jsme se odradit a na druhý den jsme to zkusili znovu. Střídali jsme různé polohy. Zezadu, na koníčka, ve stoje, ve vaně... Ukázalo se, že není způsob, jak bych si to užila i já.

Sex je pro nás skoro jako za trest

Když už to vypadá nadějně a Evžen začne rozkoší vzdychat, musím to utnout. Jemu ta těsnost uvnitř vyhovuje, zatímco já se topím v bolesti. Mám své hranice a přes bolest to nepustím. Na celé situaci je nejhorší fakt, že jsme spolu už déle jak rok a situace se nemění. Ze strachu, že bych ho kvůli tomu mohla ztratit, jsem se radila i se svým gynekologem.

Po vyšetření mi řekl, že moje situace moc řešení nemá. „Tím, jak jste drobná, máte i úzký průchod vagíny. Možná se to změní po porodu," řekl doktor. Domů jsem šla zklamaná a bez vidiny toho, jak se dá naše situace vyřešit. Evžen je zatím trpělivý a s ničím na mě netlačí. Oba jsme ale pod tlakem, protože sex chceme, ale současně se ho oba bojíme.

Velký penis je spíše na škodu než k užitku

On není ten typ muže, který by se chlubil, jak obří penis má. Naopak, je z něj nešťastný, protože mu komplikuje život. I když je mnoho způsobů, jak si udělat dobře, přestává nám to stačit. Není nad opravdový sex, kdy v sobě žena cítí svého partnera.

Je to jako špatný vtip. On má moc velký penis a já jsem pro změnu tam dole moc úzká. Ze začátku jsem se tomu smála, dnes je mi spíše do breku. Mám vedle sebe skvělého chlapa. Nechceme ukončit vztah pro takovou věc. Časem si ale budeme muset položit otázku, jestli se bez sexu obejdeme a budeme moct zůstat spolu. Alespoň teď vím, že ty fámy o velkých penisech, které uspokojí každou, jsou vážně jen fámy. Umí totiž být pěkně na škodu.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články