Marek (29): Přítelkyně skuhrala, že je tlustá. Dohodil jsem jí trenéra, ale teď mi vadí, že na ni sahá

Marek (29): Přítelkyně skuhrala, že je tlustá. Dohodil jsem jí trenéra, ale teď mi vadí, že na ni sahá
Zdroj: Pexels

Marek chtěl podpořit svou přítelkyni Tamaru, která nebyla spokojená s tím, jak vypadá. Dohodil jí svého kamaráda Robina, který se živí jako fitness trenér. Tamara začala trávit hodně času s Robinem. Markovi vadí, že na ni Robin v průběhu cvičení často sahá. Má strach, aby nedošlo na něco víc...

Šárka Žižková
Šárka Žižková 11. 11. 2022 13:00

Moje přítelkyně Tamara (25) si na začátku léta postěžovala, že je tlustá. Než abych to nějak komentoval, domluvil jsem jí tréninky se svým kamarádem Robinem (30). Ten se roky věnuje fitness a Tamary se ujal možná víc, než jsem si představoval. Nemám dobrý pocit z toho, kolik času ti dva tráví spolu.

Přítelkyně začala chodit cvičit

Žádný chlap nechce odpovídat své partnerce na otázku, zda je tlustá. Tamara na mě něco takového zkusila na konci června. Stála před zrcadlem, chytala se za špeky a udeřila na mě tou nejzákeřnější otázkou: „Miláčku, jsem tlustá?" Polilo mě horko. I když jsem věděl, že něco přibrala a povadl jí zadek, řekl jsem, že vypadá skvěle.

Tamara si povzdechla, že by si přála mít pevnou a svalnatou postavu. Začala s tím být docela otravná a každý den to řešila. Doma cvičit nechtěla a styděla se zajít sama do posilovny. Já jsem si na základě toho vzpomněl na kamaráda Robina, který je fitness trenér. Nabídl jsem Tamaře, že bych ho oslovil a on by ji mohl dostat do formy.

Na první tři tréninky jsem šel s nimi. Tamara byla nervózní a chtěla, abych byl někde poblíž. Když z ní stud opadl, už chodila za Robinem do posilovny sama. Ten mi ji do telefonu chválil, jak je nadaná a má veliký potenciál. Tehdy mě ta slova těšila.

Vadí mi, že na ni kamarád tak sahá

Po měsíci a půl už na ní byly vidět změny. Povadlý zadek začínal mít zase tvar. Když zatnula ruce, rýsovaly se na nich svaly. Tamara toho chtěla pořád víc. Začala docházet na tréninky klidně i pětkrát týdně. S Robinem se u toho dokonce natáčeli. Jeden takový záznam mi ukázala někdy v září.

Nestačil jsem se divit, jak těsný fyzický kontakt mezi sebou ti dva mají. Tamara na videu prováděla cvik s názvem mrtvý tah. Robin stál za ní, držel ji za boky a tlačil k sobě. Vůbec to nevypadalo jako cvik, ale spíše jako sexuální poloha. „Takhle se vážně cvičí, jo?“ podivil jsem se nahlas. Tamara mi hned začala vysvětlovat, proč ji Robin drží.

Nějak se mi to ale nezdá. Na každém videu se jí Robin prostě dotýká. Je u ní blízko a to se mi přestává líbit. Řeknu to bez zastírání. Já jsem na jejich setkání začal žárlit. Dokonce jsem se snažil Tamaře vnuknout myšlenku, že už spolu trénují dost dlouho na to, aby techniku znala a mohla cvičit sama. To ale razantně odmítla.

I když žárlím, musím mlčet

„Robin je fakt skvělej. Bylo to to nejlepší, co jsi pro mě mohl udělat," děkovala mi. A já musel mlčet. Teď nedělám nic jiného, než čekám, až postne svůj trénink s Robinem na sociální sítě. Pak detailně studuji, jak moc se jí ten prasák dotýká. Pokaždé, když bere doma tašku a běží do posilovny, skřípu zubama.

Dokonce jsem nenápadně sondoval u Robina, jak to mezi nimi je. Na Tamaru pěje samou chválu a je nadšený, kam se za těch 5 měsíců dokázala vypracovat. I když z něj necítím jiný záměr, přestává mi to jejich trénování být po chuti. Jenže to byl můj nápad, takže mohu nadávat jen sobě a doufat, že to nezajde dál, než na zvedání činek.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články